Skocz do zawartości

Loteria Wizowa 2018 Rejestracja Od 4 Października Do 7 Listopada

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dałem submit, strona przeładowała mi się i dalej widze swoje wprowadzone dane, info że zdjęcie zostało zuploadowane i żadnego przycisku, co robić?

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja dałem submit, strona przeładowała mi się i dalej widze swoje wprowadzone dane, info że zdjęcie zostało zuploadowane i żadnego przycisku, co robić?

poczekaj chwile,jak nie wyswietlila Ci sie strona z napisem :

To musisz zaczac od nowa

Submission Confirmation: Entry Received
Success!

Your entry for the 2018 Diversity Visa Lottery program was received on Tuesday, October 4, 2016 at 2:54:12 PM EDT. Please do NOT close this window until you have printed this confirmation page or made a record of your Confirmation Number.

Napisano

Właśnie miałam tak samo... nic się nie dało zrobić, czekałam kilkanaście minut i nic, więc wyłączyłam stronę i włączyłam ponownie. Wypełniłam dane i kliknęłam submit, przeszło - potwierdzenie otrzymałam po paru sekundach.

Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale za pierwszym razem potwierdzenia nie otrzymałam... no cóż dowiem się w maju 2017.

Napisano

odp dla " oss "

Masz dwie opcje.

1: poczekać co podejrzewam nie da żadnych rezultatów, ja czekałem około 40 min

2: lub zainstalować nową przeglądarkę i spróbować raz jeszcze i bez problemu ukończysz cały proces

Lecz zaznaczam ja tak zrobiłem i nie mam 100 % pewności że zrobiłem dobrze ( wydaje mi się że zgłoszenie jest poprawne dopiero z chwilą napisu sukces i numeru potwierdzenia) decyzja należy do ciebie.

Możesz poczekać też na relacje innych w końcu masz na to cały miesiąc.

Pozdrawiam Grzegorz

Napisano

Zamknij przeglądarkę. Wyczyść historię. Otwórz stronę jeszcze raz. Dziś serwery są przeciążone i wywalają błędy. Dopiero otrzymanie confirmation number kończy proces rejestracji.

I nie, w maju się nie dowiecie czy zgłoszenie zostało zdublowane.

Napisano

Witajcie, jestem nowo zarejestrowanym Forumowiczem, choc obserwowalem i czytame wpisy juz rok temu.

W tym roku ponownie zlozylem wniosek o GC w loterii. Pojawiły się podobne problemy o których piszecie wyżej.

Najpierw serwer przeciążony na przegladarce "google chrome" pozniej otworzyłem "safari" i strona działała super ale po kliknięciu "SUBMIT" otworzyła się ponownie strona z danymi które mogłem dowolnie edytować ale nie mogłem juz iść dalej ( zatwierdzić ) czekalem 40 minut i odświeżyłem stronę pojawiła się możliwość "SUBMIT" i klikalem kilka razy, bez reakcji. Bez potwierdzenia i numeru CN

Otworzyłem nową karte i wypełniłem wszystko jeszcze raz, przeszło "SUCCES" otrzymałem numer CN.

Mam zatem kilka pytań:

1) czy ponowne wysłanie aplikacji nie zdyskwalifikuje mnie z loterii ( za pierwszysm razem nie otrzymałem numeru CN)

2) w moim numerze nie ma 2018EU tylko "20182K...." napewno są tutaj więksi specjaliści więc pytanie czy to poprawny numer ??

Pozdrawiam i życze wymarzonej GC !! :)

:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...