zenek77 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 Godzinę temu, Joanna30 napisał: . Ale bez przesady. Zadałeś pytanie, dostałeś odpowiedzi. Slimdog wygłosił swoją teorię, dostał inne kontrteorie... To nie powód, żeby robić z igły widły. To, że ktoś się z Wami nie zgadza, nie znaczy, że to jakaś wielka nienawiść i tego typu historie... A generalizowanie, że ci Polacy z forum, którzy nadają z USA zostali ściągnięci przez rodzinę (w domyśle: nakombinowali i teraz chojraczą) naprawdę jest cokolwiek śmieszne. Uspokójcie emocje. WSZYSCY. Nie wiem, czego wyście się podczas tych świąt objedli, że tak Wam się kłótliwość włączyła tak dostałem odpowiedz ze jak ja dostanę wize to KAER zje swoją wizę!!!!! To jest odpowiedz ? Albo że slimdog może sobie kury paść ? to tez jest odpowiedz i porady? Mam dalej cytować kulturalne odpowiedi ludzi z USA?
zenek77 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Jeśli znasz takie osoby, to mogłeś się ich poradzić, co zrobić, żeby dostać wizę. Po co zadawałeś takie pytanie na forum, jeśli nie chciałeś otrzymać odpowiedzi sprzecznych z Twoimi oczekiwaniami? bo myślałem że na forum sa normalni ludzie którzy podzielą się jakąkolwiek informacją a nie zaczną pisać bzdury jak dziecko z przedszkola
zenek77 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 11 minut temu, Dragony napisał: Mi ostatnio zajęło jakieś 10 - 15 minut dużo tam tego jest? dawno wypełnialem jakies pare lat temu? w języku ang trzeba wypełniac?
Joanna30 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 12 minut temu, zenek77 napisał: tak dostałem odpowiedz ze jak ja dostanę wize to KAER zje swoją wizę!!!!! To jest odpowiedz ? A kontekst pamiętasz?
zenek77 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 4 minuty temu, Joanna30 napisał: A kontekst pamiętasz? a czemu mam nie pamiętać jest jasno napisane wszystko co pisałem? i dostaej odpowiedz że jak dostanę wize to on zje swoją.... Nie ma sensu ta gadka bo jak widać kaer ma aureolę na głowie i co by nie napisał pani Joanno to Pani go będzie bronić....:-)
rzecze1 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 Widze, ze internetowe fantomy posiadajace wiedze wieksza od Departmentu Stanu i oburzajace sie, ze nikt ich nie bierze powaznie (a przeciez to Mariolka Zenkowi sama powiedziala!) , fantomy te pija do niekulturalnosci mojej. I rzeczywiscie, czytajac raz jeszcze swojego posta o kurach... widze, ze popelnilem blad, za co przepraszam. Moja intencja bylo kulturalne zacytowanie Marszalka Pilsudskiego, ktory Wielkim Polakiem byl i za ktorego cytowanie w dzisiejszej Polsce potepionym zostac nie mozna, bo obrona terytorialna, zbrojne ramie partii, wizyte zlozyc moze, zatem to majac w pamieci cytuje: "Wam kury szczac prowadzac a nie polityke robic!". Hope this helps.
zenek77 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2016 3 godziny temu, rzecze1 napisał: Widze, ze internetowe fantomy posiadajace wiedze wieksza od Departmentu Stanu i oburzajace sie, ze nikt ich nie bierze powaznie (a przeciez to Mariolka Zenkowi sama powiedziala!) , fantomy te pija do niekulturalnosci mojej. I rzeczywiscie, czytajac raz jeszcze swojego posta o kurach... widze, ze popelnilem blad, za co przepraszam. Moja intencja bylo kulturalne zacytowanie Marszalka Pilsudskiego, ktory Wielkim Polakiem byl i za ktorego cytowanie w dzisiejszej Polsce potepionym zostac nie mozna, bo obrona terytorialna, zbrojne ramie partii, wizyte zlozyc moze, zatem to majac w pamieci cytuje: "Wam kury szczac prowadzac a nie polityke robic!". Hope this helps. ależ zabłysnął brawo po raz kolejny fantomie
rzecze1 Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 Godzinę temu, zenek77 napisał: ależ zabłysnął brawo po raz kolejny fantomie Thank you so much I knew you'd appreciate it! To jedno z moich noworocznych postanowien - byc mniej tolerancyjnym dla nieprzemyslanych (czytaj: "glupich") internetowych postow. Powiedz Mariolce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.