rzecze1 Napisano 22 Marca 2017 Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 1 godzinę temu, cee napisał: Właśnie nie mogę wkleić. Datę wrzuciłem pierwsza lepsza na 2 maja. https://www.dropbox.com/s/6sn0ioydr3eyemy/Screenshot_20170322-082115.jpg?dl=0 Niestety to jest "w jedna strone" (i to w zasadzie tylko "technicznie", bo przy zalozeniu, ze kupuje sie bilet w obie...). Jak wybierzesz godzine odlotu WAW-LAX za te 1300, to zjezdzasz na dol i tam wybierasz godzine date i powrotna, przy ktorej jest nastepne 1200 i cos. Zatem sorry, but no, sorry.
cee Napisano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2017 4 minuty temu, rzecze1 napisał: Niestety to jest "w jedna strone" (i to w zasadzie tylko "technicznie", bo przy zalozeniu, ze kupuje sie bilet w obie...). Jak wybierzesz godzine odlotu WAW-LAX za te 1300, to zjezdzasz na dol i tam wybierasz godzine date i powrotna, przy ktorej jest nastepne 1200 i cos. Zatem sorry, but no, sorry. No właśnie widzę doszedłem do tego i tak jak kzielu też pisał. Cena wychodzi normalna aczkolwiek połączenia Warszawa - zachodnie wybrzeże nie było więc jest to jakaś opcja
cee Napisano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 Trochę informacji http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/w-poniedzialek-pierwszy-rejs-dreamlinerem-pll-lot-do-los-angeles,728708.html
ilya_ Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, cee napisał: Trochę informacji http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/w-poniedzialek-pierwszy-rejs-dreamlinerem-pll-lot-do-los-angeles,728708.html wow ! to az juz tyle polakow lata do LA ?
cee Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 Wystarczy spojrzeć na forum w tematy California. Co chwila wynajmę auto na wycieczkę albo planujemy zwiedzanie
Joanna30 Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 8 godzin temu, ilya_ napisał: wow ! to az juz tyle polakow lata do LA ? No właśnie też mnie to zdziwiło. Że jest zapotrzebowanie na kilka lotów tygodniowo. Poza tym 12,5 godzin jeden lot... To ja wolę przez Amsterdam, bo krócej
sly6 Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 może być zapotrzebowanie z Kalifornii do Polski.. O tym tez należy pamiętać. I jak się nie sprawdzi to od jesieni ten kierunek zniknie.
cee Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2017 Ja tam jestem zadowolony, pomimo tak długiego lotu. Też wolałem przesiadki ale w tym przypadku jestem skłonny się skusić
rzecze1 Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2017 Dnia 03/04/2017 o 08:27, Joanna30 napisał: No właśnie też mnie to zdziwiło. Że jest zapotrzebowanie na kilka lotów tygodniowo. Poza tym 12,5 godzin jeden lot... To ja wolę przez Amsterdam, bo krócej To bardzo dobry ruch Lot-u. Latac beda nie tylko Polacy ale takze wiele osob z Europy Srodkowej. Kierunek moze sie sprawdzic takze w zimie, bo o ile w lecie sa polaczenia takze ze Sztokholmu, Berlina czy Wiednia, tak poza sezonem ludzie w regionie sa skazani na zachodnie huby, lub ewentualnie Moskwe, Rzym, czy jesli im blizej - Istanbul. Co sie z Dreamliner'ami na poczatku przemeczyli to im tego nikt nie wroci, ale perspektywy dla klientow Boeing'a samolot ten otwiera ogromne. Na swiecie pojawia sie coraz wiecej "cienkich" polaczen o ktorych wczesniej nikt by nawet nie pomyslal, gdyz wielkimi maszynami latac sie nie oplacalo ze wzgledu na niskie zainteresowanie i wysokie koszta. Dreamliner - maszyna sredniej wielkosci i dalekim zasiegu - pieknie wbila sie w ta nisze i takich "ciekawostek" jak lot Warszawa-Los Angeles bedziemy widziec wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.