kenadams Napisano 6 Czerwca Zgłoś Napisano 6 Czerwca Czekałem na to odkąd tylko Elon dołączył do MAGA. Mimo to i tak potrafili mnie zaskoczyć rozmachem Btw. Sikorski nie omieszkał skorzystać z okazji żeby się odgryźć 2 Cytuj
andyopole Napisano 6 Czerwca Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2 godziny temu, kenadams napisał: Czekałem na to odkąd tylko Elon dołączył do MAGA. Mimo to i tak potrafili mnie zaskoczyć rozmachem Btw. Sikorski nie omieszkał skorzystać z okazji żeby się odgryźć I bardzo dobrze mu odpowiedział... Cytuj
kenadams Napisano 7 Czerwca Zgłoś Napisano 7 Czerwca 49 minutes ago, andyopole said: I bardzo dobrze mu odpowiedział... No, udało mu się to Z resztą on jest dobry w te klocki, jeszcze bardziej mi się spodobało jak podczas jakiegoś wywiadu w UK ostatnio, zapytany o ostatnią potyczkę z Muskiem na Twiterze, odpowiedział: "Elon Musk is a great pioneer... I wish him success on his way to Mars". Jak to mówią, dyplomacja to powiedzieć komuś spierdalaj w taki sposób, by poczuł podniecenie na samą myśl o zbliżającej się podróży. Cytuj
kzielu Napisano 9 Czerwca Zgłoś Napisano 9 Czerwca W Cali idealna sytuacja dla tych on 2nd ammendment twierdzacych ze potrzebuja broni zeby walczyc z governmentem ktory moze probowac uzyc sily przeciwko ludziom.... Ale jak to mowia nie ma odwaznych, gravy seals ze swoimi ARs siedza cicho... Cytuj
andyopole Napisano 9 Czerwca Zgłoś Napisano 9 Czerwca 15 godzin temu, kzielu napisał: W Cali idealna sytuacja dla tych on 2nd ammendment twierdzacych ze potrzebuja broni zeby walczyc z governmentem ktory moze probowac uzyc sily przeciwko ludziom.... Ale jak to mowia nie ma odwaznych, gravy seals ze swoimi ARs siedza cicho... Jeszcze troche a z ferajny Texasu i Arizony sformuje oddzialy Milicji Ludowej i ci zrobia tam porzadeczek raz, dwa, trzyy... Cytuj
andyopole Napisano 17 Czerwca Zgłoś Napisano 17 Czerwca (edytowane) Dawno juz nic nie bylo o najwspanialszym prezydencie mocarstwa. Marine veteran says wife detained by ICE at green card interview edit: najwspanialsza prawa reka, najwspanialszego prezydenta mocarstwa zaniemogla. Homeland Security Secretary Kristi Noem Hospitalized Edytowane 17 Czerwca przez andyopole Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca Urzekl mnie dzis komentarz do wywiadu Teda Cruza z Tuckerem: Ted Cruz has done some pretty despicable things but making Tucker Carlson look like the voice of reason has to be the worst. 1 Cytuj
andyopole Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca Godzinę temu, Xarthisius napisał: Urzekl mnie dzis komentarz do wywiadu Teda Cruza z Tuckerem: Ted Cruz has done some pretty despicable things but making Tucker Carlson look like the voice of reason has to be the worst. No coz. Ktorys "madry inaczej" z PiSu na pytanie dziennikarza: "dlaczego nie zatrudniaja fachowcow" stwierdzil z rozbrajajaca szczeroscia: "nie mozemy, fachowcy nie chcieli realizowac linii partii". Cytuj
kzielu Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca Nasz geniusz ekonomi wyczail ze gospodarka tego kraju faktycznie opiera sie na niskoplatnej i w wiekszosci nielegalnej sile roboczej i stwierdzil ze lapanki gestapo na farmach i fabrych to nie bardzo... Tweety sprzed ~10-ciu ktore ludzie powyciagali jak to Obama na pewno rozpocznie wojne w Iranem tez sa zabawne... No i benzyna $3.29 Cytuj
andyopole Napisano 18 Czerwca Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2 minuty temu, kzielu napisał: No i benzyna $3.29 U mnie $3.72! Na najtanszej "mojej" gas stacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi