motorolnik Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia Jak tam brygada? Myślicie że TACO było też wynikiem tego że w tym tygodniu jest The Masters i generalissimus do niedzielnego wieczoru będzie przyklejony do telewizora? 1 Cytuj
pawelo1988 Napisano 24 Kwietnia Zgłoś Napisano 24 Kwietnia Witam. Dziś zostałem obywatelem. Jestem z dv-2020 i tego pozwu Field office Miami Wszystko trwało b szybko. 1 4 Cytuj
kzielu Napisano 22 Maja Zgłoś Napisano 22 Maja Nikt nic o najnowszym EO w praktyce likwidującym AOS na GG ? To praktyczne trzęsienie ziemi jeżeli chodzi o imigrację (i pewnie któryś z sądów zaraz to uzna za nielegalne). Cytuj
Xarthisius Napisano 22 Maja Zgłoś Napisano 22 Maja 1 hour ago, kzielu said: Nikt nic o najnowszym EO w praktyce likwidującym AOS na GG ? To praktyczne trzęsienie ziemi jeżeli chodzi o imigrację (i pewnie któryś z sądów zaraz to uzna za nielegalne). Mowisz o tym memo USCIS https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/memos/PM-602-0199-AdjustmentOfStatusAndDiscretion-20260521.pdf ? 1 Cytuj
micham Napisano 22 Maja Zgłoś Napisano 22 Maja W koncu cos co ma sens zrobili. Oczywiscie rykoszetem, oberwia tez uczciwi ale tak to bywa. Cytuj
kzielu Napisano 22 Maja Zgłoś Napisano 22 Maja 11 minutes ago, micham said: W koncu cos co ma sens zrobili. Oczywiscie rykoszetem, oberwia tez uczciwi ale tak to bywa. To.chyba najgłupszy wniosek jako można było wysnuć ale ok. 1 Cytuj
micham Napisano 22 Maja Zgłoś Napisano 22 Maja (edytowane) Wszyscy z h1b , TN robili system w konia. To byly wizy not immigrant intend. A oni sobie czekali z pending case i pracowali. Jeszcze powinni ograniczyc sponsorowanie rodzinne tylko do (rodzicow i niepelnoletnuch dzieci oraz malzonkow). Taka mozliwosc dla doroslch dzieci i rodzenstwa to jakis zart, nigdzie na Swiecie tak nie ma Edytowane 22 Maja przez micham Cytuj
kzielu Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja Ale pomyslales na tym przez jakieś może 2 sekundy ? Jak ktoś ma możliwość AOSu to i tak ta GC dostanie i tak w procesie konsularnym tyle że mi się znacznie - bez żadnego sensownego powodu - utrudni życie. Wizy mogą nie być imigrant intent ale cały system imigracyjny jest centralnie dupy a to robi go jeszcze gorszym. Znowu - bez żadnego sensownego powodu. Cytuj
Xarthisius Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja 14 hours ago, micham said: Wszyscy z h1b , TN robili system w konia. To byly wizy not immigrant intend. Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem moze bolec, ale polecam 9 FAM 402.10-10(A) https://fam.state.gov/fam/09FAM/09FAM040210.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi