motorolnik Napisano 8 Kwietnia Zgłoś Napisano 8 Kwietnia Jak tam brygada? Myślicie że TACO było też wynikiem tego że w tym tygodniu jest The Masters i generalissimus do niedzielnego wieczoru będzie przyklejony do telewizora? 1 Cytuj
pawelo1988 Napisano 24 Kwietnia Zgłoś Napisano 24 Kwietnia Witam. Dziś zostałem obywatelem. Jestem z dv-2020 i tego pozwu Field office Miami Wszystko trwało b szybko. 1 4 Cytuj
kzielu Napisano Piątek o 19:09 Zgłoś Napisano Piątek o 19:09 Nikt nic o najnowszym EO w praktyce likwidującym AOS na GG ? To praktyczne trzęsienie ziemi jeżeli chodzi o imigrację (i pewnie któryś z sądów zaraz to uzna za nielegalne). Cytuj
Xarthisius Napisano Piątek o 20:58 Zgłoś Napisano Piątek o 20:58 1 hour ago, kzielu said: Nikt nic o najnowszym EO w praktyce likwidującym AOS na GG ? To praktyczne trzęsienie ziemi jeżeli chodzi o imigrację (i pewnie któryś z sądów zaraz to uzna za nielegalne). Mowisz o tym memo USCIS https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/memos/PM-602-0199-AdjustmentOfStatusAndDiscretion-20260521.pdf ? 1 Cytuj
micham Napisano Piątek o 21:08 Zgłoś Napisano Piątek o 21:08 W koncu cos co ma sens zrobili. Oczywiscie rykoszetem, oberwia tez uczciwi ale tak to bywa. Cytuj
kzielu Napisano Piątek o 21:20 Zgłoś Napisano Piątek o 21:20 11 minutes ago, micham said: W koncu cos co ma sens zrobili. Oczywiscie rykoszetem, oberwia tez uczciwi ale tak to bywa. To.chyba najgłupszy wniosek jako można było wysnuć ale ok. 1 Cytuj
micham Napisano Piątek o 22:43 Zgłoś Napisano Piątek o 22:43 (edytowane) Wszyscy z h1b , TN robili system w konia. To byly wizy not immigrant intend. A oni sobie czekali z pending case i pracowali. Jeszcze powinni ograniczyc sponsorowanie rodzinne tylko do (rodzicow i niepelnoletnuch dzieci oraz malzonkow). Taka mozliwosc dla doroslch dzieci i rodzenstwa to jakis zart, nigdzie na Swiecie tak nie ma Edytowane Piątek o 22:50 przez micham Cytuj
kzielu Napisano wczoraj o 00:01 Zgłoś Napisano wczoraj o 00:01 Ale pomyslales na tym przez jakieś może 2 sekundy ? Jak ktoś ma możliwość AOSu to i tak ta GC dostanie i tak w procesie konsularnym tyle że mi się znacznie - bez żadnego sensownego powodu - utrudni życie. Wizy mogą nie być imigrant intent ale cały system imigracyjny jest centralnie dupy a to robi go jeszcze gorszym. Znowu - bez żadnego sensownego powodu. Cytuj
Xarthisius Napisano 13 godzin temu Zgłoś Napisano 13 godzin temu 14 hours ago, micham said: Wszyscy z h1b , TN robili system w konia. To byly wizy not immigrant intend. Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem moze bolec, ale polecam 9 FAM 402.10-10(A) https://fam.state.gov/fam/09FAM/09FAM040210.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi