micham Napisano 5 godzin temu Zgłoś Napisano 5 godzin temu (edytowane) 14 godzin temu, kzielu napisał: Jak ktoś ma możliwość AOSu to i tak ta GC dostanie i tak w procesie konsularnym tyle że mi się znacznie - Odwracajac pileczke, a pomysales o tych co dostaja odmowe AOS i nie wyjezdzaja. Albo o slubach po 2 mieisacach od przyjazdu z rzekomo wielkiej milosci? @Xarthisius Mam do Cb duzy szacunek, za wiedze, chec pomocy innym na forum, ale tu sie nie zgodze. To co tam pisze, w paragrafach ma takie sobie znaczenie jesli chodzi o ten caly zespusty system. Nie majacy wcale zadnego, przelozenia na obecne czasy i tym samym oszustwa. Mam znajomego (demokrata, wybroca Kamali), pracuje na wysokim stanowisku w Cisco i tez uwaza ,ze h1b visa to scam w obecnych czasach, kiedys to mialo sens. Intencje programu odpowiadaly potrzebom rynku i interesowi kraju. Dzisiaj to program dla cwanikaow glownie z Indii zatrudniajach po 100 kolegow w biurze z jednym biurkiem albo na stacjach benzynowych. Ludzie to ten program uzywaja do robienia w balona systemu i wszystkich nas. Dziekuje i pozdrawiam Edytowane 5 godzin temu przez micham Cytuj
mcpear Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 17 hours ago, micham said: Wszyscy z h1b , TN robili system w konia. To byly wizy not immigrant intend. A oni sobie czekali z pending case i pracowali. Wiza H1B jest wizą "dual intent". Nie musisz udowadniać związków z krajem ojczystym w procesie przyznawania, bo masz prawo się przyznać, że zamierzasz docelowo emigrować do USA. Tak samo wiza L Cytuj
Xarthisius Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu (edytowane) 3 hours ago, micham said: @Xarthisius ale tu sie nie zgodze. Ja Ci nie zacytowalem mojej opinii tylko prawo, ktore mowi o tym ze h1b jest wiza dual intent. BTW sam robilem AOS z H1B wiec jak to mowisz tez Cie zrobilem w balona. Edytowane 2 godziny temu przez Xarthisius Cytuj
kzielu Napisano 20 minut temu Zgłoś Napisano 20 minut temu 1 hour ago, Xarthisius said: Ja Ci nie zacytowalem mojej opinii tylko prawo, ktore mowi o tym ze h1b jest wiza dual intent. BTW sam robilem AOS z H1B wiec jak to mowisz tez Cie zrobilem w balona. Fraudster ! Rozwiązanie byłoby proste, wyłączyć AOS z turystycznych i ESTA ale przecież nie walkę z fraudem w tym wszystkim chodzi (mimo że tym słabiej myślącym może się tak wydawać) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi