kenadams Napisano Piątek o 20:44 Zgłoś Napisano Piątek o 20:44 Czekałem na to odkąd tylko Elon dołączył do MAGA. Mimo to i tak potrafili mnie zaskoczyć rozmachem Btw. Sikorski nie omieszkał skorzystać z okazji żeby się odgryźć 2 Cytuj
andyopole Napisano Piątek o 23:44 Zgłoś Napisano Piątek o 23:44 2 godziny temu, kenadams napisał: Czekałem na to odkąd tylko Elon dołączył do MAGA. Mimo to i tak potrafili mnie zaskoczyć rozmachem Btw. Sikorski nie omieszkał skorzystać z okazji żeby się odgryźć I bardzo dobrze mu odpowiedział... Cytuj
kenadams Napisano wczoraj o 01:15 Zgłoś Napisano wczoraj o 01:15 49 minutes ago, andyopole said: I bardzo dobrze mu odpowiedział... No, udało mu się to Z resztą on jest dobry w te klocki, jeszcze bardziej mi się spodobało jak podczas jakiegoś wywiadu w UK ostatnio, zapytany o ostatnią potyczkę z Muskiem na Twiterze, odpowiedział: "Elon Musk is a great pioneer... I wish him success on his way to Mars". Jak to mówią, dyplomacja to powiedzieć komuś spierdalaj w taki sposób, by poczuł podniecenie na samą myśl o zbliżającej się podróży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi