MeganMarkle Napisano 26 Marca 2022 Zgłoś Napisano 26 Marca 2022 On 1/21/2022 at 4:47 PM, kazek100 said: a po jakim czasie przyszły karty ? Nasze doszły jakieś 3 tyg po pierwszym przekroczeniu granicy. Ale to było 4 lata temu; nie wiem jak teraz
danielwro Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Napisano 2 Października 2022 robie opłatę USCIS Immigrant Fee i tam na ktoryms kroku jest podanie adresu - Payer contact information - ktory uzyc? PL czy US?
mcpear Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Napisano 2 Października 2022 2 hours ago, danielwro said: robie opłatę USCIS Immigrant Fee i tam na ktoryms kroku jest podanie adresu - Payer contact information - ktory uzyc? PL czy US? Nie wiem czy ma to znaczenia, ale no "logikę" wypełniłbym adres z US. W rozumieniu amerykańskim rozpoczynasz "mieszkać" w USA i to adres w USA staje się adresem Twojej rezydencji. Ale nie sądzę że ma to jakieś znaczenie
danielwro Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Napisano 2 Października 2022 35 minut temu, mcpear napisał: Nie wiem czy ma to znaczenia, ale no "logikę" wypełniłbym adres z US. W rozumieniu amerykańskim rozpoczynasz "mieszkać" w USA i to adres w USA staje się adresem Twojej rezydencji. Ale nie sądzę że ma to jakieś znaczenie Tez tak pomyślałem i zrobiłem… jednak za chwile okazało się, ze ten adres musi matchowac się do billing address karty kredytowej, która place - a te mam tylko PL. Wiec finalnie poprawiłem na PL
andyopole Napisano 2 Października 2022 Zgłoś Napisano 2 Października 2022 W dniu 26.03.2022 o 13:18, MeganMarkle napisał: Ale to było 4 lata temu; nie wiem jak teraz To już cztery lata? Ale ten czas zapiernicza!
danielwro Napisano 7 Października 2022 Zgłoś Napisano 7 Października 2022 jeszcze jedna watpliwosc z mojej strony. Jestem na stronie my.uscis.gov gdzie chcialem podac nowy/realny adres. Widzę, ze już został wpisany ten który podałem na granicy jako "Mailing address", natomiast sekcja "Physical address" jest pusta - rozumiem, ze mam ją wypełnić już samemu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.