MartuSs Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2017 Nie no ja i tak biletów nie chciałam kupować nim dostanę poszport z wizą bo to wiadomo jak bywa. Każdy przypadek inny no ale zaczynam się tym troche stresować...No nic nie pozostaje jak czekanie... mam nadzieję, że nie będzie ono tak długie. Dzięki za odpowiedzi
everden Napisano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2017 Mój przyszedł po tygodniu (z weekendem). Po tym czasie zadzwoń na info i spytaj. Bez wizy w paszporcie nie kupowałabym biletów. Znane są na forum przypadki paszportów bez wklejki.
cee Napisano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2017 Zwrot paszportu między trzecim a piątym dniem od dnia interview. Od piątku minęły dopiero dwa dni robocze, więc nie wiem z czego wynika ten stres?
haneczka019 Napisano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2017 2 godziny temu, cee napisał: Zwrot paszportu między trzecim a piątym dniem od dnia interview. Od piątku minęły dopiero dwa dni robocze, więc nie wiem z czego wynika ten stres? Z niepewności?
MartuSs Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 21 godzin temu, Czołg napisał: Zastanawiałem się czy to pisać, ale teraz chyba się koleżanka wstrzyma z zakupem 11 godzin temu, cee napisał: Niepewność rodzi się w niejasnosciach Moja raczej zrodziła się z tego, że chciałabym jak najszybciej kupić bilety Bo niejasności żadnych nie było w sumie. I mam informację, że jest do odebrania dzisiaj więc na spokojnie wszystko już :))
cee Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Taka jakaś polska natura denerwować się na zapas, ale to chyba jest poklosie tych wszystkich lat pod czyimś butem Powodzenia i miłego zwiedzania.
haneczka019 Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Taaak, bo inne narody to tak tchną stoicyzmem, a tylko my Polacy taki naród nerwowy . MartuSs czyli dokładnie tak jak było w moim przypadku. A kiedy się wybierasz w podróż?
MartuSs Napisano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 Godzinę temu, haneczka019 napisał: Taaak, bo inne narody to tak tchną stoicyzmem, a tylko my Polacy taki naród nerwowy . MartuSs czyli dokładnie tak jak było w moim przypadku. A kiedy się wybierasz w podróż? Dzięki za dobre wsparcie w tym moich niepotrzebnych nerwach! :)) No jak dziś odbierzemy paszporty to szukamy biletów, ogólnie lecimy na 2 tygodnie w okolice Chicago i chcemy jakoś w połowie września lecieć
pelasia Napisano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2017 6 godzin temu, cee napisał: Taka jakaś polska natura denerwować się na zapas, ale to chyba jest poklosie tych wszystkich lat pod czyimś butem Powodzenia i miłego zwiedzania. Nie polska, a ludzka. Chyba nikt sie niczym tak nie denerwuje na zapas jak kobietki z którymi pracuje, a ja jedyna Polka MartuSs miłej podróży!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.