karusek Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 2 godziny temu, emigrantka napisał: Pogrzebalam w poprzednich watkach i pisza ze dopoki zawiadomienia o wygranej byly wysylane poczta adres faktycznie byl wymagany.Obecnie wsszystko odbywa sie droga elektroniczna i chyba ten pkt mozna sobie odpuscic. Zastanawiam sie tylko czy niewypelnienie tego komputer moze odebrac jako blad w aplikacji i uniewaznic zgloszenie. Podejrzewam, ze adres wymagany jest do identyfikacji. Przyslowiowych Karolow Nowakow urodzonych tego samego dnia moze byc kilku, natomiast zamieszkujacych pod tym samym adresem już nie.
sly6 Napisano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2017 1 godzinę temu, QuestKK napisał: czy mi się wydaje czy też teraz trzeba podać przy DV całą rodzinę wraz zdjęciami, czyli jeśli ja się zgłaszam podaje żonę i dziecko a jak moja żona się zgłasza to podaje mnie i dziecko oczywiście wraz z dziećmi? kiedyś tez musiałeś podać te dane. Nic nowego tutaj nie ma.
sly6 Napisano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2017 http://britsimonsays.com/dv2019-entry-period-restarted/
Efes Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 "Due to technical issues, the registration period for DV-2019 is being restarted, and all entries made prior to October 18, 2017, will need to be resubmitted for the entrant to be considered. We regret the inconvenience to Diversity Visa entrants. In order to ensure fairness and protect the integrity of the process for all those concerned, however, we must restart the entry process for this year (DV-2019)." https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ Co o tym myślicie ?
Xarthisius Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 3 hours ago, QuestKK said: czy mi się wydaje czy też teraz trzeba podać przy DV całą rodzinę wraz zdjęciami, czyli jeśli ja się zgłaszam podaje żonę i dziecko a jak moja żona się zgłasza to podaje mnie i dziecko oczywiście wraz z dziećmi? Tak. Wszystkie dzieci (w tym adoptowane, pasierbow itd). Wiecej szczegolow znajdziesz w instrukcji, patrz pkt. 14 https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-Translations/DV-2019-POLISH.pdf
Xarthisius Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 12 minutes ago, Efes said: Co o tym myślicie ? A co o tym myslec? To ze ktos nie potrafi zaprogramowac prostego formularza podlaczonego do bazy danych jest po prostu przykre. Mowi sie trudno i zyje sie dalej.
katlia Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 22 minuty temu, Efes napisał: Co o tym myślicie ? Rosyjscy hakerzy
maciopa Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Napisano 14 Października 2017 Godzinę temu, katlia napisał: Rosyjscy hakerzy albo chińscy - w 2015 r to Chińczycy wykradli dane osobowe wraz z pełnymi informacjami z ankiet bezpieczeństwa wszystkich pracowników/funkcjonariuszy służb federalnych. W obecny przypadku ... well...
stars & stripes Napisano 15 Października 2017 Zgłoś Napisano 15 Października 2017 14 godzin temu, QuestKK napisał: czy mi się wydaje czy też teraz trzeba podać przy DV całą rodzinę wraz zdjęciami, czyli jeśli ja się zgłaszam podaje żonę i dziecko a jak moja żona się zgłasza to podaje mnie i dziecko oczywiście wraz z dziećmi? Nie wydaje Ci się Dokładnie tak jest.
sly6 Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2017 parę lat temu bylo pytanie o zdjęcia zony,męża bo dana osoba nie chciała podać do zgłoszenia. Tak więc te dane podaje się od dawna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.