Skocz do zawartości

DV-2019 Wylosowany / Nie wylosowany

DV-2019 WYLOSOWANY / NIE WYLOSOWANY   

205 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2019 ?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mała sugestia odnośnie błędu "O" czy "0".

Miałem podobnie a wynikało to z tego że wpisując numer żony podawałem swój rok urodzenia. Sprawdźcie może pod tym kątem.

• Odpowiedzi 1 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wysyłam zgłoszenie od czasów kiedy wysyłało się pocztą , potem gdzieś 5 lat przerwy  i znowu wysyłam i NIC. Mąż raz wygrał ale numer miał 50 001 tak na pocieszenie. Teraz znowu 2 x NIE. Będę bawiła się dokąd loteria będzie i wyjadę na emeryturę. Pozdrawiam wytrwałych.

Napisano
15 godzin temu, Maroslav napisał:

Masz szanse, spokojnie, ale spotkanie będziesz miał w następnym roku.

maksymalny numer w tym wątku to 28XXX więc chyba się załapie

jak patrze na poprzednie losowania to będę miał pewnie w marcu lub w kwietniu

Napisano
38 minut temu, nikon napisał:

maksymalny numer w tym wątku to 28XXX więc chyba się załapie

jak patrze na poprzednie losowania to będę miał pewnie w marcu lub w kwietniu

Ciężko przewidzieć biorąc pod uwagę na to, co się dzieje z DV2018. Ja na przykład przy numerze 13xxx miałem interview w marcu.

Napisano
18 godzin temu, lajt napisał:

U mnie to samo, to jest bład z ich winy , wystarczy wpisac w google i mozna znalezc info ze takowy blad pojawial sie co roku, jedynie pozostaje czekaz az to naprawia

Zwróćcie uwagę kiedy rejestrowaliście się do loterii, jeżeli tylko pomiędzy 3 a 10 października to nie bierzecie udziału w loterii i wtedy właśnie pojawia się też taki komunikat.

3x NIE

Napisano
22 godziny temu, Margi napisał:

hej,

ja mam taki problem, że pomimo poprawnych danych wyświetla się to:

image.thumb.png.bd1ed201d3b2b6efcd9546fe6daa823b.png

I co teraz?

ja mialem podobnie rok temu, uzylem zdjecia z poprzedniego roku i to na 100% zdyskwalifikowalo mnie, pozniej niby to naprawili i po prostu wstawili dla wszytkich w takiej sytuacji HAS NOT BEEN SELECTED

Napisano

15.05.2018 Informacja, że mnie wylosowali, numer 96xx

18.05.2018 Złożyłem wniosek DS 260. Naprawdę, nie ma się czego bać. Trzeba poświęcić trochę czau i będzie ok. Myślę, że wypełniłem wszystko ok.

Piątek: czas na pifffffoooooooo ....

Informacja dla osób, których nie wylosowano.

Nie przejmujcie się. Ja składałem drugi raz.

2015 - złożyłem wniosek i mnie nie wylosowano

2016 - przegapiłem loterię :)

2017 - spóźniłem się trochę ale to dobrze bo wnioski na początku były anulowane i trzeba było znowu składać, także mnie to ominęło :) Złożyłem jak już był błąd naprawiony :):):)

Aż tu nagle taka informacja, że mnie wylosowano :)

Moim zdaniem, dobrze, że to odbywa się w tak rozłożonym czasie, ponieważ można wiele rzeczy przemyśleć  i uporządkować.

Powodzenia dla wszystkich Wylosowanych i Niewylosowanych :)

Marek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...