andyopole Napisano 21 Maja 2020 Zgłoś Napisano 21 Maja 2020 Godzinę temu, Maklakiewicz napisał: Witam Pawel Wlasnie dostalem ofertę pracy z MAY Trucking. Mam mieszane uczucia bo widzę ze niskie stawki za mile oferują. Możesz powiedzieć w paru słowach czy robisz dużo kilometrów, pracujesz w dewizji chłodni czy może 11 State Western? Podziel się proszę odczuciemi pozdrawiam Karol Ponieważ @Pawel W. miał wylądować 15 mil ode mnie a do tej pory się nie meldowal sądzę że go tu nie ma. Umówiliśmy się na piwo. Cytuj
Wojsi Napisano 25 Maja 2020 Zgłoś Napisano 25 Maja 2020 Witam. To Kolega Paweł szczęściarz, że w tym czasie rekrutacja postepuje dalej. Oferta pracy chyba nie jest jednoznaczna z natychmiastowym przyjazdem? A szkoda, że formalności zajmują tak długi czas. Anyway to dobry znak, że rekrutacja pomimo shut-down trwa dalej. Tak informacyjnie taką samą rekrutację prowadzi też Agencja Zatrudnienia EPSN. Do zobaczenia w USA. Cytuj
marsko Napisano 1 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2020 Witam udzieli ktoś konkretnej informacji że tam dotarł i pracuje i ma się dobrze? wszystko wygląda kolorowo ale nikt na miejscu sie nie odezwał. Cytuj
Levix Napisano 7 Lipca 2020 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2020 Dnia 1.07.2020 o 07:49, marsko napisał: Witam udzieli ktoś konkretnej informacji że tam dotarł i pracuje i ma się dobrze? wszystko wygląda kolorowo ale nikt na miejscu sie nie odezwał. Na facebooku jest grupa Kierowcy ciężarówek sponsorowani do USA i jest tam kilka osób, którym się udało, właściwie to przez Experiora każdy kto podejmie sprawę, to przechodzi do USA, gorzej z tym Visa Solutions. Cytuj
Wojsi Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2020 Cześć. Tak informacyjnie od Stycznia po zniesieniu restrykcji wizowych Pana Trumpa proces naszego wyjazdu mocno przyspieszy. Przewidywane pierwsze spotkania wizowe w ambasadach to Styczeń / Luty potem wyjazd Marzec . Kwiecień. I zaraz welcome in the USA. Cytuj
andyopole Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2020 Uuu, ktoś ma wtyczkę w otoczeniu Bidena! Co tam jeszcze będzie nowego? Cytuj
mvgda Napisano 29 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, Wojsi napisał: Cześć. Tak informacyjnie od Stycznia po zniesieniu restrykcji wizowych Pana Trumpa proces naszego wyjazdu mocno przyspieszy. Przewidywane pierwsze spotkania wizowe w ambasadach to Styczeń / Luty potem wyjazd Marzec . Kwiecień. I zaraz welcome in the USA. a skąd wiadomo ze zniesie restrykcje wizowe? Cytuj
Levix Napisano 22 Marca 2021 Zgłoś Napisano 22 Marca 2021 A więc wszystkie papiery do pracy na C+E zrobione (ale zajęło mi to 1,5 roku :P, ogólnie przez to, że nie mam 21 lat), teraz tylko pracy muszę poszukać i odbyć ten rok doświadczenia, mam nadzieję, że wypali, ktoś w podobnej sytuacji co ja ;p? Cytuj
Wojsi Napisano 26 Marca 2021 Zgłoś Napisano 26 Marca 2021 Cześć Levix. Rozumiem, że na razie zdobyłeś uprawnienia do prowadzenia zestawu C+E. Czy już aplikowałeś do którejś z Agencji w sprawie procesu emigracji do USA? Powodzenia. Cytuj
Levix Napisano 27 Marca 2021 Zgłoś Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) W dniu 26.03.2021 o 13:09, Wojsi napisał: Cześć Levix. Rozumiem, że na razie zdobyłeś uprawnienia do prowadzenia zestawu C+E. Czy już aplikowałeś do którejś z Agencji w sprawie procesu emigracji do USA? Powodzenia. Kontaktowałem się z Experiorem w czerwcu 2020, pytałem jakie plany po pandemii, mówili, żebym zaczął zdobywać doświadczenie. To raczej jedyna firma, która zatrudnia tylko z rokiem doświadczenia, Go2 to raczej dwa lata, ale mogę się mylić. Pozdrawiam. Edytowane 27 Marca 2021 przez Levix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi