wirrles Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 Tak jak w temacie. Chwalcie się. I jak myślicie czy w tym, że jak się za pierwszym razem nie wygra to można grać w nieskończoność jest coś prawdy?
mola Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 Za piątym albo szóstym? W sumie razy dwa - bo każdego roku szły dwa losy, mój i męża.
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2018 4 godziny temu, wirrles napisał: Tak jak w temacie. Chwalcie się. I jak myślicie czy w tym, że jak się za pierwszym razem nie wygra to można grać w nieskończoność jest coś prawdy? Możesz za pierwszym razem wygrać i za dziesiątym są tacy że wysyłają od lat 90 tych zgłoszenia i mają 0. I pamiętaj o tym że mimo wylosowanym musisz spełnić parę warunków plus Twój numer musi być zaproszony na rozmowę poczytaj co było w loterii dv2018.
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2018 Ja nie wygrałem, mnie się po prostu...NALEŻAŁA!!!
ilya_ Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2018 ja co roku zgarniam. zlamalem ten milion dolarowy system.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.