agatenka Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 10 godzin temu, ilon napisał: Jade z wami 3 godziny temu, andyopole napisał: I ja. I ja! Juz mi sie pomysl podoba ! Z wami zawsze i wszedzie
ilon Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 @agatenka dopisz jeszcze moja mame, coby @andyopole mial towarzystwo. Ja zapoznam kogos na rejsie
andyopole Napisano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 27 minut temu, ilon napisał: @agatenka dopisz jeszcze moja mame, coby @andyopole mial towarzystwo. Ja zapoznam kogos na rejsie Twoja Mama jest stanowczo zbyt mloda...
mariano85 Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Witam, jak sie ciesze ze sa tu osoby ktore tez skladaja n-400. Juz tyle razy sie zbieralem ale jakos nigdy nie bylo czasu! Ale przed wyslaniem mam pare pytan! Part 2 pytanie 5 USCIS ONLINE ACCOUNT NUMBER? konto na USCIS mam zalozone bo przeciez wypelniam podanie ale z kad wziasc account number? Additional evidence co ja mam im wyslac? Nie jestem zonaty (zareczony) nie mam dzieci I czy musze w ktorejs rubryce zaznaczyc ze mialem speeding ticket? @witoldyna i @andyopole piszcie jak tam wam idzie
andyopole Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Wcale mi nie idzie. Wydrukowałem aplikację żeby w nią popatrzec no i leży, nie ruszana.
MeganMarkle Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Speeding ticket ma znaczenie przy aplikowaniu o obywatelstwo??
Gość Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 26 minut temu, MeganMarkle napisał: Speeding ticket ma znaczenie przy aplikowaniu o obywatelstwo?? Nie, ale trzeba o tym wspomniec i dolaczyc dowod splaty czy inny dokument z policji.
MeganMarkle Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 15 minutes ago, Roelka said: Nie, ale trzeba o tym wspomniec i dolaczyc dowod splaty czy inny dokument z policji. O rety... a co jeszcze wymagają? Wole wiedzieć już teraz żeby zbierać te śmieci przez kolejne 5lat zanim będę mogła zaaplikować
Gość Napisano 11 Września 2018 Zgłoś Napisano 11 Września 2018 15 minut temu, MeganMarkle napisał: O rety... a co jeszcze wymagają? Wole wiedzieć już teraz żeby zbierać te śmieci przez kolejne 5lat zanim będę mogła zaaplikować Generalnie jesli ktos mial jakiekolwiek problemy z prawem, musi dolaczyc do wniosku dokumentacje i opisac co sie wydarzylo. Osoboscie tyle tylko wiem o N400, bo jeszcze sama nie aplikowalam. :p Jakies tam male przewinienia jak mandat nie wplywaja na decyzje. Chyba, ze ktos ich ma 50 i zadnego nie zaplacil - to wtedy jest problem.
witoldyna Napisano 11 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2018 Jeśli dobrze pamiętam to account number odpuściłam. niby miało być na jakichś starych listach gdy aplikowałam o zieloną kartę, ale na jednym, który jeszcze trzymam nic takiego nie było a tam gdzie miałam go znaleźć online nic nie było. Wizytę na biometrics mam w przyszły piątek więc zobaczymy co powiedzą. Co do additional evidence to jest to nieobowiązkowa sekcja, tak? Ja nie dodałam nic. Jak będą chcieli to poproszą. Jak przyniosłam do ambasady w Warszawie takie dodatkowe dokumenty pokazujące prawdziwość małżeństwa to nic nie chcieli, konsul znudzony powiedział, że jak chcę to mogę pokazać. Teraz daję o co proszą i nic więcej. Swoją drogą wizytę mam o 8 rano w mieście odległym o ponad 2 godziny drogi. Zastanawiałam się czy nie dzwonić i prosić o późniejszą godzinę, ale stwierdziłam, że nie będę komplikowała. Znając życie o 8 to wszyscy mają się stawić i na miejscu będzie jedna wielka kolejka ;-) Tak więc, dokumenty wysłałam 25 sierpnia, biometrics mam 21 września.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.