Łukasz90 Napisano 25 Września 2018 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 A już myślałem ,że jednak w tym roku nie będzie loterii :D
andyopole Napisano 25 Września 2018 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 Godzinę temu, Łukasz90 napisał: A już myślałem ,że jednak w tym roku nie będzie loterii Podobno dekret o jej likwidacji juz byl gotowy ale prawdopodobnie jakis przytomny urzednik wyciagnal to pismo ze sterty dokumentow do podpisania, lezacych na biurku jego ekscelencji prezydenta.
sly6 Napisano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2018 Już jest na stronie oficjalnie https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html Instrukcja narazie jest w języku angielskim
mkrzyzan Napisano 25 Września 2018 Zgłoś Napisano 25 Września 2018 Witam, mam pytanie jezeli mnie wylosowali w loteri 2019 ale ze wzgledu na wysoki numer nie wiem czy sie załapie na GC to tez moge wyslac zgłoszenie nie bedzie to kolidowało nawet jak mnie zaprosza. dzieki za odpowiedz
sly6 Napisano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 25 Września 2018 10 minut temu, mkrzyzan napisał: Witam, mam pytanie jezeli mnie wylosowali w loteri 2019 ale ze wzgledu na wysoki numer nie wiem czy sie załapie na GC to tez moge wyslac zgłoszenie nie bedzie to kolidowało nawet jak mnie zaprosza. dzieki za odpowiedz Możesz wysłać, pamiętaj o nowym zdjęciu.
MMNycz Napisano 26 Września 2018 Zgłoś Napisano 26 Września 2018 No to sprobujemy raz jeszcze ;) Wylosowany DV2018 , ale niestety numerek zbyt odlegly 33600 ;( DV2019 ze wzgledu na przeprowadzke zapomnielismy wyslac zgloszenia, wiec DV2020 bedzie nasze!:) Pozdrawiam i powodzenia!:)
suungirl Napisano 26 Września 2018 Zgłoś Napisano 26 Września 2018 Tak, próbujemy po raz kolejny. To będzie mój 3 raz. Może do 3 razy sztuka!
MMNycz Napisano 26 Września 2018 Zgłoś Napisano 26 Września 2018 1 godzinę temu, suungirl napisał: Tak, próbujemy po raz kolejny. To będzie mój 3 raz. Może do 3 razy sztuka! Trzymam kciuki i powodzenia!:) Nam ostatnio sie udalo, ale nie zalapalismy sie na rozmowe - najgorzej!:P Jak 4 miesjce na zawodach
Radosny Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Jak to dokładnie jest z tym zdjęciem. Startowałem już 2 razy i robiłem zdjęcia sobie i rodzince i ... nie mieliśmy szczęścia, nie mam już ochoty po fotografach jeździć, czy jak tym razem użyję zdjęć sprzed 2 lat, to mogą nas zdyskwalifikować już na starcie? Kiedyś pisali tu forumowicze, którzy używali starych zdjęć, że mimo tego że zdjęcia się powtarzały rok po roku, to jednak im się udało zdobyć GC...
Igor Dąbrowski Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Ja bym wolał nie ryzykować i lepiej zrobić nowe niż potem się nad tym zastanawiać. Z tego co pamiętam to był gdzieś zapis, że wymagają nowego zdjęcia. Możesz też spróbować zmienić np jakiś piksel i zapisać stare zdjęcie jako nowe, teoretycznie też powinno przejść.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.