Skocz do zawartości

Loteria wizowa DV 2020

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
3 minutes ago, kane11 said:

Jeszcze jedno pytanie, czy zdjęcie z programu do robienia zdjeć do paszportu na smortfona przejdzie?

U mnie przeszlo robione nawet zwykla, a nie specjalna apka :D Upewnij sie tylko ze sciana biala, zdjecie ostre itp.

Napisano
5 godzin temu, Gusia21 napisał:

Trochę głupie pytanie... To bez znaczenia kiedy się zarejestruję? Czy zaraz na początku, czy na koniec, czy w środku trwania rejestracji...

Ja już próbowałem w połowie i pod koniec chciałem spróbować z samego początku czyli dziś ale fotki nie zrobiłem .Myślę ,ze dopiero w następnym tygodniu zorbie . Rok temu próbowałem ustalić z której części było najwięcej wylosowanych czy były z ostatniego i pierwszego dnia ale bezskutecznie . :D 

Napisano
39 minutes ago, Łukasz90 said:

Rok temu próbowałem ustalić z której części było najwięcej wylosowanych czy były z ostatniego i pierwszego dnia ale bezskutecznie . :D 

Troche nie chetnie to robie, bo latwo z tego obrazka wyciagnac bledne wnioski, ale prosze!  Od razu podkresle, ze zglaszanie sie ostatniego dnia nie zwieksza szans...

dv18.png

Napisano

Rozpoczynamy sezon na zadawanie tych samych pytań co rok temu, dwa lata temu, trzy lata temu..  może któryś z modow stworzy FAQ z wszelkimi odpowiedziami co do małżeństw (przed, po w trakcie loterii) zmiany adresu, opłat, itp. (Tak wiem ze cos podobnego mamy ale nikt tam najwyraźniej nie zagląda i przydałby się obszerniejszy temat ) Bo to już nudne się robi. :p 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...