kane11 Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 Dzięki kolego,wystraszyłem się bo moje świadectwo z 8 klasy podstawowej zostało w moim liceum, a ztego co wiem ta szkoła już nie istnieje.
kane11 Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 Jeszcze jedno pytanie, czy zdjęcie z programu do robienia zdjeć do paszportu na smortfona przejdzie?
Xarthisius Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 3 minutes ago, kane11 said: Jeszcze jedno pytanie, czy zdjęcie z programu do robienia zdjeć do paszportu na smortfona przejdzie? U mnie przeszlo robione nawet zwykla, a nie specjalna apka Upewnij sie tylko ze sciana biala, zdjecie ostre itp.
Łukasz90 Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 5 godzin temu, Gusia21 napisał: Trochę głupie pytanie... To bez znaczenia kiedy się zarejestruję? Czy zaraz na początku, czy na koniec, czy w środku trwania rejestracji... Ja już próbowałem w połowie i pod koniec chciałem spróbować z samego początku czyli dziś ale fotki nie zrobiłem .Myślę ,ze dopiero w następnym tygodniu zorbie . Rok temu próbowałem ustalić z której części było najwięcej wylosowanych czy były z ostatniego i pierwszego dnia ale bezskutecznie .
Xarthisius Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 39 minutes ago, Łukasz90 said: Rok temu próbowałem ustalić z której części było najwięcej wylosowanych czy były z ostatniego i pierwszego dnia ale bezskutecznie . Troche nie chetnie to robie, bo latwo z tego obrazka wyciagnac bledne wnioski, ale prosze! Od razu podkresle, ze zglaszanie sie ostatniego dnia nie zwieksza szans...
motorolnik Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 Za inne lata też masz takie wykresy?
Xarthisius Napisano 3 Października 2018 Zgłoś Napisano 3 Października 2018 4 minutes ago, motorolnik said: Za inne lata też masz takie wykresy? W danych z CEAC jest podana data zgloszenia. Dane mamy dla DV14-DV18 (z wylaczeniem DV16). Trend jest podobny: w ludzkiej naturze jest to ze sie sprawy odklada na ostania chwile Tu jest wykres z DV14: http://britsimonsays.com/entering-the-dv-lottery-does-the-timing-of-the-entry-matter/
lyzwad Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Napisano 4 Października 2018 Dla pewności - małżeństwo może złożyć dwa osobne wnioski?
Gość Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Napisano 4 Października 2018 Rozpoczynamy sezon na zadawanie tych samych pytań co rok temu, dwa lata temu, trzy lata temu.. może któryś z modow stworzy FAQ z wszelkimi odpowiedziami co do małżeństw (przed, po w trakcie loterii) zmiany adresu, opłat, itp. (Tak wiem ze cos podobnego mamy ale nikt tam najwyraźniej nie zagląda i przydałby się obszerniejszy temat ) Bo to już nudne się robi. :p
lyzwad Napisano 4 Października 2018 Zgłoś Napisano 4 Października 2018 Moja wina, przepraszam za zadawanie tych samych pytań
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.