myers Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Witam Ja od wczoraj próbuję dwa wnioski wysłać ale ani na chrome ani na ie nie przejdzie pierwszej strony, straszny lipsztyk... może wieczór co odblokuje
Xarthisius Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 13 minutes ago, rzecze1 said: Nie planowałem aplikowac, ale czytając Twoje ostatnie komentarze z ciekawości spróbowałem i ja Potem wygrasz, napiszesz, ze to tylko tak dla jaj i bedziesz sie musial opedzac od tlumu z pochodniami i widlami, ze "dobrym ludziom" los odbierasz!
cee Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Potem wygrasz, napiszesz, ze to tylko tak dla jaj i bedziesz sie musial opedzac od tlumu z pochodniami i widlami, ze "dobrym ludziom" los odbierasz! Otototot, przez to@rzecze1 żeś się wbił w kolejkę to ja nie mogłem wysłać
rzecze1 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Teraz, Xarthisius napisał: Potem wygrasz, napiszesz, ze to tylko tak dla jaj i bedziesz sie musial opedzac od tlumu z pochodniami i widlami, ze "dobrym ludziom" los odbierasz! Hah! Jak coś, to winę zwalę na @cee W pierwszych latach aplikowałem kilka razy, potem okoliczności się zmieniły i nawet o tym nie myślałem, zwłaszcza, ze czas szybko leci i ostatnio jakoś zawsze to okno na wysłanie zgłoszenia przegapiałem. Wygrana na tym etapie byłaby duzym "problemem"... i trochę czasu bym spędził zastanawiając się co robib. Zatem zgłoszenie zostało wysłane moze "nie dla jaj", ale "nieplanowanym przypadkiem"
cee Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Im out, zostawiłem córkę niech odświeża może będzie miała więcej szczęścia niż ja
darayavahus Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Co ciekawe ja wczoraj normalnie wysłałem z Firefoxa za pierwszym razem, zero problemów Powodzenia życzę!
Damianq Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszeni są do 5 czy 6 nad ranem naszego czasu? Mi tez strona nie działa...
Damianq Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2019 Do 18 są? Przecież napisane jest do 12 PM a to u nas 5 albo 6 rano w zależności czy tam już czas zmienili.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.