Halyna Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2019 3 godziny temu, godzioszek napisał: U mnie na Chrome nie działało. Poszło dopiero na Operze. W takim razie wydaje się to być bardziej kwestią szczęścia niż wyboru przeglądarki... W dalszym ciągu chyba nie wiemy jak administracja amerykańska podejdzie do kwestii utraty połączenia po zarejestrowaniu aplikacji i braku możliwości wyświetlenia odebranego od nich komunikatu z uwagi na błąd certyfikatu.
stkrup Napisano 7 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2019 Dnia 06.11.2019 o 10:56, Halyna napisał: W takim razie wydaje się to być bardziej kwestią szczęścia niż wyboru przeglądarki... W dalszym ciągu chyba nie wiemy jak administracja amerykańska podejdzie do kwestii utraty połączenia po zarejestrowaniu aplikacji i braku możliwości wyświetlenia odebranego od nich komunikatu z uwagi na błąd certyfikatu. problem byl z wielkoscia zdjec niby do 100kb ale zadne moje zdjecie nie przeszlo i strona padala, jak skompresowalem do 75% (ponizej 50kb), aplikacja od razu przeszla bez zadnego problemu
Halyna Napisano 7 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2019 17 minut temu, stkrup napisał: problem byl z wielkoscia zdjec niby do 100kb ale zadne moje zdjecie nie przeszlo i strona padala, jak skompresowalem do 75% (ponizej 50kb), aplikacja od razu przeszla bez zadnego problemu Czyli u każdej osoby coś innego
cee Napisano 7 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2019 Ja miałem zdjęcia po 30-40kb i nie dało rady. Może za dużą mam rodzinę
Halyna Napisano 7 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2019 4 godziny temu, cee napisał: Ja miałem zdjęcia po 30-40kb i nie dało rady. Może za dużą mam rodzinę U jednego z moich dzieciaków (pow 21 roku życia), błąd wyskakiwał zaraz po wypełnieniu pierwszej (i jedynej w jej przypadku) strony aplikacji, przy próbie przejścia do podsumowania. Tak jak napisałam - wysłanie tej samej aplikacji z tego samego PC pare chwil później ale przy wykorzystaniu IE przeszło bez jakichkolwiek błędów. Loteria to nie jedyna legalna droga do zamieszkania w USA, ale w sumie najmniej praco- i zasobochłonna :).
hilo Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/dv2021-entrant-status-check-announcement.html COVID-19 zadziałał i tutaj, więc ogłoszenie wyników DV-2021 zostało przesunięte z 5 maja na 6 czerwca.
spajnej Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 Hello Czy coś się zmieniło ? Ja mam na kartce zapisane ze sprawdzać status mozna od 5 maja..... A dzis na stronie dv gov czytam ze sprawdzać mozna od czerwca Czy ja źle zapisałem czy nastąpiła zmiana ??
error Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 2 godziny temu, spajnej napisał: Hello Czy coś się zmieniło ? Ja mam na kartce zapisane ze sprawdzać status mozna od 5 maja..... A dzis na stronie dv gov czytam ze sprawdzać mozna od czerwca Czy ja źle zapisałem czy nastąpiła zmiana ?? Przecież hilo napisał post godzinę przed Twoim (i ten post jest tuż nad twoim)... Poza tym było już to pisane na forum z tydzień lub dwa temu, że losowanie zostało przeniesione na czerwiec.
sly6 Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 2 godziny temu, spajnej napisał: Hello Czy coś się zmieniło ? Ja mam na kartce zapisane ze sprawdzać status mozna od 5 maja..... A dzis na stronie dv gov czytam ze sprawdzać mozna od czerwca Czy ja źle zapisałem czy nastąpiła zmiana ?? Zapisałes dobrze za to pojawił się Koronowirus i przełożyli ogłoszenie wyników , czy tak będzie okaże się w czerwcu
spajnej Napisano 3 Maja 2020 Zgłoś Napisano 3 Maja 2020 1 godzinę temu, error napisał: Przecież hilo napisał post godzinę przed Twoim (i ten post jest tuż nad twoim)... Poza tym było już to pisane na forum z tydzień lub dwa temu, że losowanie zostało przeniesione na czerwiec. Faktycznie Nie mogłem sie zalogować tak sie zająłem odzyskaniem resetowaniem hasla ze nie przeczytałem ostatnich postów Dzieki i przepraszam Pozostaje tylko czekac....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.