cee Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 Napewno żelazny elektorat PIS pójdzie glosowac. To samo z drugiej strony. Gra toczy się o niezdecydowanych, czy w ogóle pójdą i czy odpalona procedura 3% Korwina przyniesie efekt w postaci głosów na PiS, bo jednak bliżej tym wyborcom do PiS niż do lewicy/POKO itp. Na ciastku psy ludzie wieszają, a PSL (jesli wejdzie) i tak powie że zwyciężył ich koalicjant Jedynie co może pomóc blokowi antypis to niska frekwencja, a wtedy scenariusz opisany wyżej jest mocno prawdopodobny. W sumie z nagrań, które ostatnio wylały się w mediach, to jednak Neuman ma trochę racji. Wyborcy PO będą postrzegać ich jako męczenników nękanych przez ziobrowska prokuraturę, a to może być taki bodziec do głosowania. Nie ważne że jedynym programem POKO jest odsunięcie PiS od władzy.
Joanna30 Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 1 godzinę temu, rzecze1 napisał: Bo sondaze od miesiecy Sondaży mam po kokardę. Codziennie inny, ba - nawet dwa, trzy razy dziennie. To normalnie powinno być zakazane
cee Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 Sondaży mam po kokardę. Codziennie inny, ba - nawet dwa, trzy razy dziennie. To normalnie powinno być zakazane Bo wynik sondażu zależy od tego kto ten sondaż zamawia Spora część społeczeństwa jeszcze daję się w to wciągnąć i ukierunkowuje swój wybór na podstawie sondaży.
MeganMarkle Napisano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2019 W kontekście obecnej dyskusji bardzo polecam przeczytać poniższy tekst. Uśmiałam się mocno, ale to śmiech przez łzy bo tekst bardzo prawdziwy
kzielu Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 Chlopaki z MLH wymiataja od dawna.
katlia Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 3 godziny temu, MeganMarkle napisał: W kontekście obecnej dyskusji bardzo polecam przeczytać poniższy tekst. Uśmiałam się mocno, ale to śmiech przez łzy bo tekst bardzo prawdziwy "Nigdy nie rozumiałeś, dlaczego ludzie tak narzekają, skoro wystarczy po prostu bardzo dobrze zarabiać, żeby żyć na odpowiednim poziomie." -- LOL. Dziekuje Megan... sporo sie nauczylam.
MeganMarkle Napisano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2019 9 hours ago, kzielu said: Chlopaki z MLH wymiataja od dawna. A ja właśnie dopiero co ich odkryłam
cee Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 I cisza w Polsce, ale wy możecie walić propagandą na całego
MeganMarkle Napisano 11 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2019 2 minutes ago, cee said: I cisza w Polsce, ale wy możecie walić propagandą na całego W Polsce (od 1991 r.) cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a wiec technicznie rzecz biorąc trwa od paru minut dopiero w PL a publikowałam link wcześniej
cee Napisano 11 Października 2019 Zgłoś Napisano 11 Października 2019 Yyyyy ale Ty możesz nadal pisać i agitowac. U nas już 12 min cisza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.