Dudus86 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 55 minut temu, Robert1992 napisał: A jeszcze mam pytanie czy rejestrując się muszę podać dane do kogo chce lecieć? Tak, trzeba podać do kogo się jedzie. Wniosek ESTA już można chyba wypełniać, bo jak patrzyłem na stronie cbp to już jest wszystko przetłumaczone na Polski i we wniosku można wybrać Polski paszport, co do tej pory oczywiście było nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Podaj ta stronę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudus86 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Polskiego nie widzę. Jest aby zapowiedź że od 11 listopada rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudus86 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 5 minut temu, sly6 napisał: Polskiego nie widzę. Jest aby zapowiedź że od 11 listopada rusza. Jest do wyboru język u góry ekranu, przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Jest i po polsku ale wypełniać można chyba nie predzej niż 11 listopada. https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Witam. Czy jeśli 8lat temu miałem przygode na lotnisku tj. Zawrocono mnie przy 4 probie podrozy do usa - dostalem zakaz wstepu na 5 lat a 2,5 roku temu odmowiono mi wizy w ambasadzie.. Czy w zwiazku z powyzszym system ESTA z automatu odrzuci moj wniosek ? Ktos wie jak jest to weryfikowane i czy naprawde g 0% szans ? Pytanie przeniesione z innego wątku, który zamknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 43 minuty temu, andyopole napisał: Witam. Czy jeśli 8lat temu miałem przygode na lotnisku tj. Zawrocono mnie przy 4 probie podrozy do usa - dostalem zakaz wstepu na 5 lat a 2,5 roku temu odmowiono mi wizy w ambasadzie.. Czy w zwiazku z powyzszym system ESTA z automatu odrzuci moj wniosek ? Ktos wie jak jest to weryfikowane i czy naprawde g 0% szans ? Pytanie przeniesione z innego wątku, który zamknę. Na stronie Ambasady jest to wyjaśnione ze jeśli miało się odmowę trzeba iść po wizę bo ESTA nie będzie pozytywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeluspl Napisano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 A osoby ktore mialy odmowe 10 lat temu albo i ponad 10lat.. rowniez odpadaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi