Xarthisius Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2021 20 minutes ago, kajtek dv2021 said: Witam, mam pytanie. Czy elektroniczny akt małżeństwa i urodzenia jest akceptowalny? Na temat zaświadczenia o niekaralności jest napisane że nie może być wersja elektroniczna, stąd moje pytanie. Pozdrawiam Nie. Quote Comments: Only the paper copy of the full-form birth certificate is acceptable by the U.S. Embassy for immigration purposes. [1] https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/Poland.html
lukasz007 Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam, mam pytanie. Czy elektroniczny akt małżeństwa i urodzenia jest akceptowalny? Na temat zaświadczenia o niekaralności jest napisane że nie może być wersja elektroniczna, stąd moje pytanie. PozdrawiamMyślę że akceptowalne są tylko wersje papierowe i raczej lepiej żebyś właśnie takie miał. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
lukasz007 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 @Xarthisius wykonujesz kupę świetnej roboty dzięki za to. dzięki tobie wiemy jaki najwyższy nr dostał 2nl do Warszawy na maj . Patrząc na to co dookoła nas jest to całkiem dobry wynik jak na 1 miesiąc przetwarzania w dobie wiadomo czego. Oby tak dalej bądź szybciej Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
ntcm Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 4 hours ago, lukasz007 said: @Xarthisius wykonujesz kupę świetnej roboty dzięki za to. dzięki tobie wiemy jaki najwyższy nr dostał 2nl do Warszawy na maj . Patrząc na to co dookoła nas jest to całkiem dobry wynik jak na 1 miesiąc przetwarzania w dobie wiadomo czego. Oby tak dalej bądź szybciej Wiem, że to było gdzieś tu podlinkowane, ale nie mogę znaleźć... @lukasz007 mógłbyś podać link do tych arkuszy?
lukasz007 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Wiem, że to było gdzieś tu podlinkowane, ale nie mogę znaleźć... [mention=93693]lukasz007[/mention] mógłbyś podać link do tych arkuszy?Nie ma problemu https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY21.htmlWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
jullav Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Wiem, że to było gdzieś tu podlinkowane, ale nie mogę znaleźć... [mention=93693]lukasz007[/mention] mógłbyś podać link do tych arkuszy?Tutaj:https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY21.html
gabby95 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Czy akt urodzenia i zaświadczenie o niekaralności wysyłane do KCC muszą być tłumaczone przez tłumacza przysięgłego?
lukasz007 Napisano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Czy akt urodzenia i zaświadczenie o niekaralności wysyłane do KCC muszą być tłumaczone przez tłumacza przysięgłego?Jeśli są z Polski bądź US nie muszą pod warunkiem że rozmowa odbywa się w Warszawie Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.