PHU_MONO Napisano 26 Maja 2021 Zgłoś Napisano 26 Maja 2021 7 minut temu, Xarthisius napisał: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx Też sprawdzam - cały czas piszą, że jest w NVC i piszą, żeby sprawdzać na ceac.state.gov/IV - dlatego patrzę tutaj. 8 minut temu, Xarthisius napisał: https://dvprogram.state.gov/esc Bez zmian - info o wygranej od roku 10 minut temu, Xarthisius napisał: A najlepiej wogole nie sprawdzaj. Łatwo powiedzieć - trudniej zrobić Ale będę musiał zrobić jak piszesz
Xarthisius Napisano 26 Maja 2021 Zgłoś Napisano 26 Maja 2021 2 minutes ago, PHU_MONO said: Też sprawdzam - cały czas piszą, że jest w NVC i piszą, żeby sprawdzać na ceac.state.gov/IV - dlatego patrzę tutaj. Trick polega na tym, ze tekst ktory sie tam pojawia nie ma zastosowania do wiz z DV.
lukasz007 Napisano 27 Maja 2021 Zgłoś Napisano 27 Maja 2021 Codziennie wieczorem sprawdzam stronę ceac.state.gov/IV z nadzieją, że się coś zmieniło, a nie non stop napis KCC w miejscu przetwarzania wniosku. Od tygodnia wyskakuje mi taki komunikat jak poniżej. Czy coś odwaliłem i tylko ja mam taki komunikat czy inni też? Ja pierdziele - człowiek już wariuje - pozostało 4 miesiące do "spełnienia marzeń" a nic nie wiadomo - na savediversityvisa.org liczby bez zmian i max CN o tysiąc wyższy niż mój, a zaproszenia jak nie było tak nie ma... Oj jak ja to znam doskonale... Mam tak samo. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
mmas Napisano 29 Maja 2021 Zgłoś Napisano 29 Maja 2021 Pisałem wcześniej, że miałem zaproszenie na rozmowę na maj (numer <500). Jestem już po rozmowie i dostałem już nawet paszport z wizą :). Kiedy będziecie szli na rozmowę, upewnijcie się koniecznie, że w zaświadczeniu o niekaralności zaznaczyliście wszystkie rejestry - u mnie był tylko jeden i musiałem później dosyłać nowe zaświadczenie ze wszystkich rejestrów. Na szczęście nie spowodowało to żadnych problemów, ale lepiej nie ryzykować.
Izuska Napisano 29 Maja 2021 Zgłoś Napisano 29 Maja 2021 5 godzin temu, mmas napisał: Kiedy będziecie szli na rozmowę, upewnijcie się koniecznie, że w zaświadczeniu o niekaralności zaznaczyliście wszystkie rejestry Gratulacje! Czyli mam papiery do poprawy? Mogę prosić o wypis z kartoteki nieletnich skoro nie jestem nieletnia? I to od dosyć dawna
Xarthisius Napisano 29 Maja 2021 Zgłoś Napisano 29 Maja 2021 26 minutes ago, Izuska said: Gratulacje! Czyli mam papiery do poprawy? Mogę prosić o wypis z kartoteki nieletnich skoro nie jestem nieletnia? I to od dosyć dawna ...Prosimy o zaznaczenie na formularzu trzech okienek: 1. Kartoteka Karna, 2. Kartoteka Nieletnich, 3. Kartoteka osób pozbawionych wolności oraz poszukiwanych listem gończym. Jeśli formularz jest wypełniony nieprawidłowo, będą Państwo proszeni o dostarczenie nowego zaświadczenia o niekaralności. ... Opatrzone adnotacja WAZNE, boldem. Jakby mogli zrobic zeby mrygalo to pewnie tez by wlaczyli... [1] https://travel.state.gov/content/dam/visas/pk 3 supplements/WRW - Warsaw.pdf
stalindg2 Napisano 31 Maja 2021 Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 Coś ruszyło? Ktoś dostał zaproszenie na rozmowę, czy nowa hierarchia wiz z DV na 4 miejscu jednak spycha nas w odmęt?
lukasz007 Napisano 31 Maja 2021 Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 Coś ruszyło? Ktoś dostał zaproszenie na rozmowę, czy nowa hierarchia wiz z DV na 4 miejscu jednak spycha nas w odmęt? Bez zmian jak narazie Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Xarthisius Napisano 31 Maja 2021 Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 7 hours ago, stalindg2 said: Coś ruszyło? Ktoś dostał zaproszenie na rozmowę, czy nowa hierarchia wiz z DV na 4 miejscu jednak spycha nas w odmęt? Za 2-3h dam znac. Warszawa zawsze jest jedna z pierwszych ambasad, ktore umawiaja interview. Zdziwilbym sie gdyby nic nie wyszlo do tej pory. Przy malej liczbie zaproszen jest calkiem prawdopodobne, ze nikt z forumowiczow po prostu nie dostal.
Xarthisius Napisano 31 Maja 2021 Zgłoś Napisano 31 Maja 2021 Done. Jeszcze nie bylo zaproszen na lipiec do warszawy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.