Izuska Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2021 2 godziny temu, Borys112233 napisał: jestem w pozwie Goh vs Blinken Kucka, więc bardzo możliwe, że to może przyspieszyło mój case. A kiedy miałeś zaakceptowane dokumenty?
PHU_MONO Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2021 5 godzin temu, Hazetingen napisał: Dostałem przed chwilka maila, rozmowę mam 01.07 5 godzin temu, lukasz007 napisał: My też dostaliśmy na 1 lipca 4 godziny temu, Borys112233 napisał: Ja również dostałem Interview mam ustalone na 22.07 Ja mam na 15 lipca na 8:30 rano - chyba dzień wcześniej tam pojadę kimnąć się w hotelu bo jakbym zaspał, albo by mi auto nawaliło w drodze rano to bym się wkurzył
Borys112233 Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2021 55 minut temu, Izuska napisał: A kiedy miałeś zaakceptowane dokumenty? Miałem je zaakceptowane stosunkowo wcześnie. Jeśli dobrze pamiętam już koło sierpnia/września
SkyNet Napisano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2021 Mam pytanie bo wyszło że też źle zaznaczyłem tylko kartotekę karną i już przetłumaczyłem a nawet wysłałem…. I teraz załatwiać na szybko poprawny tłumaczyć jeszcze raz i wysyłać czy po prostu na rozmowę zabrać ten prawidłowy ?
Xarthisius Napisano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2021 20 minutes ago, SkyNet said: Mam pytanie bo wyszło że też źle zaznaczyłem tylko kartotekę karną i już przetłumaczyłem a nawet wysłałem…. I teraz załatwiać na szybko poprawny tłumaczyć jeszcze raz i wysyłać czy po prostu na rozmowę zabrać ten prawidłowy ? Zalatwic i nie tlumaczyc. Chyba, ze masz interview nie w Warszawie.
ntcm Napisano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2021 No nieźle. U mnie nr 6k, zaproszenia brak.
SkyNet Napisano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2021 13 hours ago, Xarthisius said: Zalatwic i nie tlumaczyc. Chyba, ze masz interview nie w Warszawie. Ok a wysłać im drugi raz poprawiony na E-mail czy tylko zabrać na rozmowę ten dobry ?
Xarthisius Napisano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2021 44 minutes ago, SkyNet said: Ok a wysłać im drugi raz poprawiony na E-mail czy tylko zabrać na rozmowę ten dobry ? Zabierz na rozmowe. Dostales juz maila, ze dokumenty sa ok? Kiedy je wyslales?
lukasz007 Napisano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2021 @Hazetingen gdzie będziesz robić badania w war czy KRK?Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.