adriana21 Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Czy jest mozliwosc przelozenia interview na inny termin?
jullav Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Czy jest mozliwosc przelozenia interview na inny termin?Jest ale w tym roku bym nie ryzykowała, zwłaszcza ze jest już koniec. Na która datę dostałaś?Sent from my iPhone using Tapatalk
adriana21 Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Na 2 wrzesnia co mi w ogole nie pasuje bo na badania lekarskie potrzeba conajmniej tygodnia a ja nawet w Polsce nie jestem
jullav Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Na 2 wrzesnia co mi w ogole nie pasuje bo na badania lekarskie potrzeba conajmniej tygodnia a ja nawet w Polsce nie jestemBadania można donieść później. Z ciekawości dlaczego nie zmieniłaś na Londyn?
adriana21 Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Mialam zamiar ale pozniej juz nie chcialam komplikowac i utrudniac sprawy oraz balam sie ze jak otworze ds to pozniej dluzej zajmnie sprawdzenie i mniejsze szanse na rozmowe, chociaz teraz wychodzi na to ze jednak byloby o wiele latwiej jakbym zmienila na London
jullav Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Mialam zamiar ale pozniej juz nie chcialam komplikowac i utrudniac sprawy oraz balam sie ze jak otworze ds to pozniej dluzej zajmnie sprawdzenie i mniejsze szanse na rozmowe, chociaz teraz wychodzi na to ze jednak byloby o wiele latwiej jakbym zmienila na LondonMożesz dzisiaj wylecieć i próbować jutro pójść na badania (przynajmniej krew itd), dalej dzwonić do tej placówki i prosić żeby Cię wcisnęli, ze dopiero dostałaś zaproszenie i jest mało czasu.
Hazetingen Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 50 minutes ago, adriana21 said: Hej, wlasnie dostalam zaproszenie na rozmowe w Warszawie i szczerze to totalnie sie tego nie spodziewalam bo ze tak powiem pogodzilam sie z mysla ze juz tego zaproszenia nie bedzie. Z racji takiej ze mieszkam w Anglii to bede musiala leciec do Polski wszystko zalatwic. Mam pytanie w sprawie szczepienia, kiedy i jak powinnam to zalatwic? Jak sprawdzic ktorego szczepienia brakuje? Z gory dzieki Wszystkie szczepienia zrobisz w jednym miejscu, na badaniu ogólnym. Weź ze sobą kartę szczepień.
Krystian321 Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Godzinę temu, adriana21 napisał: Hej, wlasnie dostalam zaproszenie na rozmowe w Warszawie i szczerze to totalnie sie tego nie spodziewalam bo ze tak powiem pogodzilam sie z mysla ze juz tego zaproszenia nie bedzie. Z racji takiej ze mieszkam w Anglii to bede musiala leciec do Polski wszystko zalatwic. Mam pytanie w sprawie szczepienia, kiedy i jak powinnam to zalatwic? Jak sprawdzic ktorego szczepienia brakuje? Z gory dzieki Cześć, jaki masz CN? Czy orientujecie się czy wysyłają do wszystkich w jednym czasie? Jeśli tak, to niestety wychodzi na to, że już po ptakach bo ja nie dostałem żadnej informacji..
Damo Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 2 hours ago, adriana21 said: Hej, wlasnie dostalam zaproszenie na rozmowe w Warszawie i szczerze to totalnie sie tego nie spodziewalam bo ze tak powiem pogodzilam sie z mysla ze juz tego zaproszenia nie bedzie. Z racji takiej ze mieszkam w Anglii to bede musiala leciec do Polski wszystko zalatwic. Mam pytanie w sprawie szczepienia, kiedy i jak powinnam to zalatwic? Jak sprawdzic ktorego szczepienia brakuje? Z gory dzieki Hej, Czy dostalas wpierw powiadomienie noreply? Ja dostalem, a po zalogowaniu status mi sie zmienil z At NVC, na In Transit i tez jest mowa o Warszawie, ale konkretnie zaproszenia jeszcze Nie dostalem. Ja znowu W Irlandii
jullav Napisano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2021 Hej, Czy dostalas wpierw powiadomienie noreply? Ja dostalem, a po zalogowaniu status mi sie zmienil z At NVC, na In Transit i tez jest mowa o Warszawie, ale konkretnie zaproszenia jeszcze Nie dostalem. Ja znowu W IrlandiiJa dostałam najpierw noreply, ale od razu nie miałam daty. A sprawdzasz stronę gdzie sprawdzałeś wygrana?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.