bubba Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2021 22 minuty temu, jullav napisał: Może próbować Kraków lub ewentualnie inny kraj? Dla mnie to drugi koniec kraju, ale bardziej się obawiam, że wtedy już zupełnie może zabraknąć czasu, bo po wizycie i odbiorze dokumentów trzeba jeszcze do W-wy wrócić żeby je przekazać.
Xarthisius Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2021 7 minutes ago, bubba said: Dla mnie to drugi koniec kraju, ale bardziej się obawiam, że wtedy już zupełnie może zabraknąć czasu, bo po wizycie i odbiorze dokumentów trzeba jeszcze do W-wy wrócić żeby je przekazać. Bez wzgledu na to czy uda Ci sie zalatwic badania czy nie, idz na interview 10 wrzesnia. Trzeba pamietac, ze dla DV21 jest sprawa w sadzie. Adjudication jest w tym momencie najwazniejsze. Nawet jakby mieli te wizy za 2 lata wydawac, to osoby, ktore juz przeszly interview beda pierwsze w kolejce.
Padme Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2021 9 minut temu, bubba napisał: Dla mnie to drugi koniec kraju, ale bardziej się obawiam, że wtedy już zupełnie może zabraknąć czasu, bo po wizycie i odbiorze dokumentów trzeba jeszcze do W-wy wrócić żeby je przekazać. Zróbcie krew, rtg i mocz i po kilku dniach dzwońcie jak bedą wyniki moczu i pytajcie o wolne terminy. Musi się coś zwolnić to absurd… widzisz dziś koledze się zwolnił Kraków.
Krystian321 Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2021 W Krakowie lekarz przyjmuje tylko w środy, stąd takie odległe terminy.
SkyNet Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Kiedy jest ostateczny termin rozdania reszty zaproszeń na wrzesień ?
jullav Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Kiedy jest ostateczny termin rozdania reszty zaproszeń na wrzesień ? W tym roku nie ma czegoś takiego
SkyNet Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Czyli rozumiem że nawet w ostatnie dni września można coś dostać. Hmm było by spoko gdyby nie te sztuczne kolejki do lekarza
adriana21 Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Tydzien temu dostalam zaproszenie na rozmowe do Warszawy, jakims cudem udalo mi sie umowic na badania i wywiad lekarski w Krakowie na dzien przed rozmowa czyli dzisiaj. Własnie czekam na wywiad. Wieczorem pociag do Warszawy i z samego rana rozmowa w ambasadzie. Zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie. Wszystkim czekajacym zycze powodzenia, jeszcze jest nadzieja
Padme Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 8 minut temu, adriana21 napisał: Tydzien temu dostalam zaproszenie na rozmowe do Warszawy, jakims cudem udalo mi sie umowic na badania i wywiad lekarski w Krakowie na dzien przed rozmowa czyli dzisiaj. Własnie czekam na wywiad. Wieczorem pociag do Warszawy i z samego rana rozmowa w ambasadzie. Zobaczymy co z tego wszystkiego bedzie. Wszystkim czekajacym zycze powodzenia, jeszcze jest nadzieja Powodzenia Daj znać jak po wizycie w Ambasadzie
Padme Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 @adriana21 i jak ? możemy gratulować daj znać jak było
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.