adriana21 Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 10 minutes ago, Padme said: @adriana21 i jak ? możemy gratulować daj znać jak było Rozmowa z konsulem poszła pomyślnie, jednak z racji takiej ze dopiero wczoraj miałam robione badania to wciąż czekamy na wyniki. Jeśli wszystko będzie ok to paszport do odbioru już wraz z wiza. Także niecierpliwie czekam
Padme Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 To gratulacje A rzeczywiście tak długo oczekiwałaś jak inni poprzednicy? Dużo było osób na zieloną kartę?
adriana21 Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 21 minutes ago, Padme said: To gratulacje A rzeczywiście tak długo oczekiwałaś jak inni poprzednicy? Dużo było osób na zieloną kartę? Chyba było tylko 10 numerków, ale kilka rodzin 3-4 osobowych. Bardzo dużo Białorusinów. Weszłam jakos po 8:30 a wyszlam o 13 wiec dosc dlugo.
jullav Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 Chyba było tylko 10 numerków, ale kilka rodzin 3-4 osobowych. Bardzo dużo Białorusinów. Weszłam jakos po 8:30 a wyszlam o 13 wiec dosc dlugo.Bialorusini maja interview wyłącznie w Warszawie i wygrało ich Ok 2600, przy Ok 400 Polaków. Wiec naturalnie ich jest więcej. Już nie mówiąc o tym ze jakby tak nie było to wszyscy Polacy by przeszli
danielwro Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 9 godzin temu, jullav napisał: Bialorusini maja interview wyłącznie w Warszawie i wygrało ich Ok 2600, przy Ok 400 Polaków. Wiec naturalnie ich jest więcej. Już nie mówiąc o tym ze jakby tak nie było to wszyscy Polacy by przeszli z ciekawosci, czemu nie sa procesowani u siebie?
Szymon44 Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 9 godzin temu, adriana21 napisał: Chyba było tylko 10 numerków, ale kilka rodzin 3-4 osobowych. Bardzo dużo Białorusinów. Weszłam jakos po 8:30 a wyszlam o 13 wiec dosc dlugo. A na którą miałeś umówione spotkanie?
Kleofas11 Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 36 minut temu, danielwro napisał: z ciekawosci, czemu nie sa procesowani u siebie? https://pl.usembassy.gov/pl/niv_bialorus/
adriana21 Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 16 minutes ago, Szymon44 said: A na którą miałeś umówione spotkanie? Na 8:30
danielwro Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 10 godzin temu, adriana21 napisał: Chyba było tylko 10 numerków, ale kilka rodzin 3-4 osobowych. Bardzo dużo Białorusinów. Weszłam jakos po 8:30 a wyszlam o 13 wiec dosc dlugo. jesli moge jeszcze dopytac - skonczylas tak pozno, bo bylas ostatnia? i te wszystkie 10 numerkow przyszly mniej/wiecej na te sama godzine co Ty? z czego to wynika, ze majac tak wczesna godzine jestes obsluzona tak pozno?
adriana21 Napisano 3 Września 2021 Zgłoś Napisano 3 Września 2021 3 hours ago, danielwro said: jesli moge jeszcze dopytac - skonczylas tak pozno, bo bylas ostatnia? i te wszystkie 10 numerkow przyszly mniej/wiecej na te sama godzine co Ty? z czego to wynika, ze majac tak wczesna godzine jestes obsluzona tak pozno? Numerek mialam 5 z 10 jednak rozmowe mialam jako przedostatnia. Nie wiem z jakiego powodu. Odciski palcow jak i platnosc za wize w takim samym czasie jak wszyscy inni. Konsul tylko przeprosil ze tyle czekałam. z tego co wiem to wszyscy mieli wizyte umowiona mniej wiecej pomiedzy 8-9:30 rano
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.