kzielu Napisano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2021 53 minutes ago, Roelka v.2 said: Mam nadzieje, ze nie. Ale zawsze mozna wypelnic jakis waiver. https://www.uscis.gov/policy-manual/volume-9-part-d-chapter-3 Czy go przyjma czy nie, to juz ciezko przewidziec. Zdarza sie niezwykle rzadko. W praktyce wizy sie nie dostanie bez szczepien bo nie ma specjalnie powodu do tego zeby ktokolwiek w takiej sytuacji ja dostal.
Hazetingen Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 Właśnie dowiedziałem się, że brakuje mi ponad 6 szczepionek, przyjęcie 2 dawek ospy wietrznej zajmuje 2 miesiące, data rozmowy wyznaczona za niecały miesiąc... Co teraz?
jullav Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 Właśnie dowiedziałem się, że brakuje mi ponad 6 szczepionek, przyjęcie 2 dawek ospy wietrznej zajmuje 2 miesiące, data rozmowy wyznaczona za niecały miesiąc... Co teraz?A uwzględniłeś swój wiek? Niektóre już nie są potrzebne w pewnym wieku. Zobacz tabele na stronie.Plus jeżeli szczepionka musi być w dwóch czy więcej dawek to liczy się pierwsza, druga możesz zrobić już w stanach.
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 4 minutes ago, Hazetingen said: Właśnie dowiedziałem się, że brakuje mi ponad 6 szczepionek, przyjęcie 2 dawek ospy wietrznej zajmuje 2 miesiące, data rozmowy wyznaczona za niecały miesiąc... Co teraz? Wszystko co potrzebujesz dostaniesz na medical. Nie ma potrzeby panikowac.
lukasz007 Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 A uwzględniłeś swój wiek? Niektóre już nie są potrzebne w pewnym wieku. Zobacz tabele na stronie.Plus jeżeli szczepionka musi być w dwóch czy więcej dawek to liczy się pierwsza, druga możesz zrobić już w stanach.Masz link do tej tabelki może ? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Xarthisius Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 2 minutes ago, lukasz007 said: Masz link do tej tabelki może ? https://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealth/civil-surgeons/vaccinations.html Table 1. na dole strony
lukasz007 Napisano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2021 https://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealth/civil-surgeons/vaccinations.html Table 1. na dole stronyDzięki Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
danielwro Napisano 13 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2021 czy dobrze rozumiem, że każdy musi mieć "świeżo" przyjętą (w danym roku) szczepionkę na grypę ?
jullav Napisano 14 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2021 czy dobrze rozumiem, że każdy musi mieć "świeżo" przyjętą (w danym roku) szczepionkę na grypę ?Tylko w okresie grypy, czyli jesień-wiosna
kazek100 Napisano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2022 Witam wszystkich . Mam pytanie . Otóż jesteśmy zwycięzcami loterii wizowej DV 2021 . W marcu chcemy wyjechać , imam pytanie czy musimy poddać się szczepieniu przed wylotem ,czy tylko wystarczy 24 godzinny test . Gdzieś wyczytałem ,że obywatele USA i posiadacze zielonej karty są zwolnieni ze szczepień . Proszę jeżeli coś wiecie o odpowiedź .Z góry dziękuję .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.