Xarthisius Napisano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Trzeba pogratulowac Trumpowi wyboru Vance'a na potencjalnego VP. Dzieki niemu zaczalem widywac na suburbiach znaki "Cat ladies for Harris!". 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia RFK Jr. zawiesił kampanię i endorsnął Trumpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Punkt zwrotny czy ostatni gwóźdź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Jakieś dwa tygodnie temu rfk uderzył do kampanii harris z ofertą korupcji politycznej, że jeśli obiecają mu tekę w administracji to zawiesi kampanię i ją poprze. Kampania harris go zlała. Teraz uderzył do kampanii trumpa z taką samą ofertą korupcji politycznej - dajcie mi tekę w administracji to zawieszę kampanię i poprę trumpa. Tym razem doszło do porozumienia. Nic dziwnego, tym bardziej że jego veep podczas wywiadu w jakimś prawicowym (chyba niszowym bo wczoraj pierwszy raz usłyszałem jego nazwę) podcaście powiedziała że ideowo im bliżej do trumpa, vance i thiela. Tak mi się przypomniało, bo ktoś pisał jakiś czas temu że rfk ma na swoją korzyść nazwisko klanu Kennedy, no tylko że cała rodzina Kennedy wystosowała już jakiś czas temu oficjalny statement że się od niego odcinają i odradzają głosowanie na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia Na reddicie zwolennincy rfk maja absolutny meltdown ("jak mogl ?"). Ale jak sie popierali antyszczepionkowca to nie wiem czego oczekiwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Hej, i jak wrażenia po debacie? Ja nie dotrwałam (jednak 03:00 a 21:00 to pewna różnica ), ale podobno Kamala wypadła lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września (edytowane) Podobno RFK jest wściekły, że trump poruszył temat jedzenia psów. Wczoraj wieczorem spotkałem całkiem sporo Amerykańskich turystów u siebie na rynku - przede debatą były pozytywne nastroje, nawet chanting "Kamala Kamala!". Edytowane 11 Września przez Tirowiec1312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września Moim ulubionym momentem było gdy jeden z moderatorów zacytował wszystkie niedawne publiczne wypowiedzi trumpa, w których przyznał że przegrał wybory w 2020 (sam widziałem nagrania niektórych z tych wypowiedzi i słyszałem słowa padające z jego ust), w odpowiedzi na co zdziwiony trump zadał pytanie "Ja to powiedziałem?". No cóż, demencji nie da się cofnąć, szczególnie jeśli ojciec zmarł na Alzheimera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 7 hours ago, Zuza007 said: Hej, i jak wrażenia po debacie? Ja nie dotrwałam (jednak 03:00 a 21:00 to pewna różnica ), ale podobno Kamala wypadła lepiej? Nie ogladalam, ale czytalam komentarze, a potem recenzje. Ogolne wrazenia: zrobila to co powinna zrobic. Ale fakt ze polowa elektoratu nadal planuje glosowac na tego blazna tylko potwierdza ze ogolne USA to kraj idiotow. Inaczej nie moge tego zrozumiec. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelek1 Napisano 11 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 1 hour ago, katlia said: Nie ogladalam, ale czytalam komentarze, a potem recenzje. Ogolne wrazenia: zrobila to co powinna zrobic. Ale fakt ze polowa elektoratu nadal planuje glosowac na tego blazna tylko potwierdza ze ogolne USA to kraj idiotow. Inaczej nie moge tego zrozumiec. Blazna czyli kogo bo chyba masz na myśli Kamale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi