Skocz do zawartości

Prezydent Joe Biden - wydarzenia

Roelka v.2

Rekomendowane odpowiedzi

5 hours ago, katlia said:

To ze DF ma sie starac o reelekcje to faktycznie skandal, bo nie tylko 91 ale podobno gaga... A potem ludzie sie dziwia dlaczeglo mlodzi nie glosuja? Moze dlatego ze kandydaci sa starsi od ich dziadkow i babc mieszkajacych w assisted living? 

https://www.sfgate.com/politics/article/Sen-Feinstein-87-files-paperwork-to-run-for-15866190.php

• Downvote 1

11 hours ago, Roelka v.2 said:

Różnica jest take ze ty sie nie zarazisz od kogos aborcja. ;) Glupie porownanie. @mvgda

Twoje "prawa" do robienia co chcesz ze swoim cialem koncza sie wtedy kiedy twoje wybory moga powodowac czyjas chorobe czy smierc. 

A szczepionka na COVID szczegolnie pomaga chronic innych :). Powodzenia zycze.

• Upvote 1

1 hour ago, maverick96 said:

To powiedz to tym co u mnie w firmie teraz choruja i to wlasnie zaszczepieni.

Szczepienie raczej nie chroni przed zachorowaniem ale daje ci tyle ochrony ze jak zachorujesz to przejdziesz chorobe lekko. Chyba ze masz inne problemy medyczne. To taka podstawowa wiedza na temat szczepionek. Ale koncze dyskusje bo wiem tez ze opinii innych ludzi nie da sie zmienic jesli oni sami nie chca sami z siebie nie chca porownac faktow. Cognitive dissociation to dosc popularly teraz temat. Tak czy siak ciesze sie ze jednak wiekszosc ludzi cieszy sie z osiagniec medycyny. :)

• Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

1 hour ago, Roelka v.2 said:

Szczepienie raczej nie chroni przed zachorowaniem ale daje ci tyle ochrony ze jak zachorujesz to przejdziesz chorobe lekko. Chyba ze masz inne problemy medyczne. To taka podstawowa wiedza na temat szczepionek. Ale koncze dyskusje bo wiem tez ze opinii innych ludzi nie da sie zmienic jesli oni sami nie chca sami z siebie nie chca porownac faktow. Cognitive dissociation to dosc popularly teraz temat. Tak czy siak ciesze sie ze jednak wiekszosc ludzi cieszy sie z osiagniec medycyny. :)

Sam bylem zakazony przez osobe zaszczepiona. Ja wyladowalem na emergency ona w szpitalu. Ja chorowalem 1,5 tygodnia ona 4 jesli chodzi o skutecznosc tych szczepionek na COVID. pomijam fale COVIDu wsrod zaszczepionych u mnie w pracy w tym roku.

• Upvote 2

2 hours ago, maverick96 said:

Sam bylem zakazony przez osobe zaszczepiona. Ja wyladowalem na emergency ona w szpitalu. Ja chorowalem 1,5 tygodnia ona 4 jesli chodzi o skutecznosc tych szczepionek na COVID. pomijam fale COVIDu wsrod zaszczepionych u mnie w pracy w tym roku.

Anegdoty to nie fakty naukowe. 

• Downvote 1