Siema27 Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam. Pojechałem do Polski i ATM zjadł mi kartę debetową. Nowa przyjdzie mi dopiero za dwa tygodnie muszę do tego czasu mieć gotówkę. Chciałbym dodać kartę debetową którą mam zapisaną na PNC banking ale potrzebuje telefonu US żeby potwierdzić, więc potrzebuję żeby mi ktoś użyczył swojego numeru telefonu US bo ja już telefonu US nie mam. Dodam Twój telefon do mojego online banking i później potwierdzić trzeba numer więc wyślą kod który będę potrzebował żeby mi go przesłać. Później dodam kartę do Gpay i znów wyślą kod który też potrzebuje żebyś mi ktoś wysłał. Jak już to zrobię to mogę wysłać przez Gpay za pomoc 10$. Proszę o pomoc, to nie jest skam.
Siema27 Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 36 minut temu, Siema27 napisał: Moj email to: mojemail2793@gmail.com proszę o kontakt.
kzielu Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 58 minutes ago, Siema27 said: Proszę o pomoc, to nie jest skam. Calkowicie mnie to zdanie o tym fakcie przekonalo.
Siema27 Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 17 minut temu, kzielu napisał: Calkowicie mnie to zdanie o tym fakcie przekonalo. Nie rozumiem?
Jackie Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 Nikt ci swojego numeru nie użyczy, zwłaszcza w celach bankowych. Nie masz znajomych w USA którzy mogą pomóc?
Siema27 Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 31 minut temu, Jackie napisał: Nikt ci swojego numeru nie użyczy, zwłaszcza w celach bankowych. Nie masz znajomych w USA którzy mogą pomóc? No skoro tu pisze to znaczy że nie mam. Jackie użyć mi swojego jeśli nie używasz banku pnc to daj. Nic Ci się nie stanie przez to, proszę. To całkowicie bezpieczne. Użyje tylko do weryfikacji.
Siema27 Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 Wyślij mi Jackie swój numer na ten email: mojemail2793@gmail.com
mcpear Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 29 minutes ago, Siema27 said: To całkowicie bezpieczne. Czuję się podobnie "zapewniony" jak @kzielu Jakby było "niebezpieczne" i byłby to "skam" to przecież byś otwarcie napisał
mcpear Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 15 hours ago, Siema27 said: Nie rozumiem? Twój post można przeczytać tak jak napisałeś, że potrzebujesz weryfikacji amerykańskim numerem telefonu w celach całkowiecie niewinnych albo można go przeczytać tak: "Witam. Pojechałem do Polski i wymyśliłem jak można łatwo wyłudzić pieniądze z systemów online'owych pożyczek oferowanych przez XXXYYYY.com. System zakłada, że właściciel telefonu komórkowego przejmuje na siebie pełną odpowiedzialność za zweryfikowane przez siebie operacje finansowe. Oczywiście chcę odwrócić od siebie jakiekolwiek podejrzenia. Tak więc potrzebuję telefonu US żeby potwierdzić, więc potrzebuję żeby mi ktoś użyczył swojego numeru telefonu US bo ja już telefonu US nie mam, a nawet jak mam to przecież nie chcę być pociągnięty do odpowiedzialności. Dodam Twój telefon do konta owej instytucji finansowej i szczęśliwie dla mnie to właściciel telefonu stanie się odpowiedzialny za wszystkie zobowiązania i później potwierdzić trzeba numer więc wyślą kod który będę potrzebował żeby mi go przesłać. Później zaciągnę gigantyczne zobowiązania finansowe i znów wyślą kod który też potrzebuje żebyś mi ktoś wysłał. Jak już to zrobię to mogę wysłać przez Gpay za pomoc 10$. Proszę o pomoc, to nie jest skam. " Rozumiesz, czemu jesteśmy ostrożni?
Patipitts Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2021 @Jackie no daj tak prosi no daj nic ci sie nie stanie hahahaha sorry musialam (sarkazm off).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.