Skocz do zawartości

DV-2022 Wylosowany / Nie wylosowany

qbacki

Loteria DV-2022 ?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostałeś/aś wylosowany/a w loterii DV-2022 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Rok do roku mam coraz bardziej wyj... na wyniki. Piąty raz z rzędu HAS NOT BEEN SELECTED. W tym roku po raz pierwszy zapomniałem nawet o terminie ogłoszenia i dopiero dziś sprawdziłem. NO cóż lata lecą i chyba nie ma sensu się tam już pchać...

Napisano

Patrząc na numery wylosowanych osób to mój 23XXX już prawie przestaje cieszyć a bardziej zaczynam myśleć czy mam w ogóle szanse na rozmowę :mellow:

Napisano

Chciałem zapytać czy oni te zdjęcia patrzą czy co roku robię inne?  Bo czasami wysyłałem te same bo nie miałem wiary do wygranej. I dalej mi brakuje byłem tam w Ameryce z 8 razy. Odnajduje się tam. Tylko te cholerna loteria. Wiem że Ameryka to nie raj jak inni myślą i pieniądze leża na ziemi. Inaczej jest niż w Europie. Ale znam takich co Ameryka dała a znam takich co Ameryka zabrała. Tak jak te powiedzenie Ameryka to dla Byka. Jednemu daje drugiemu zabiera. Znam kochające się rodziny co wyjechały tam z Polski a się rozeszli bo uderzyła im do głowy. Ameryka różne scenariusze układa. Ale ja jej się nie boje . Ale ona boi się mnie bo mnie nie chce hehehehehe. 

• 3 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...