Skocz do zawartości

DV 2022 - wątek dla osób które wygrały GC i mają pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
6 minut temu, kalicodi napisał:

Dzięki. Wynika z tego, że w kwietniu najwyższy był EU16XXX. To chyba nie tak źle, zważywszy na to, że muszą dodatkowo obsługiwać Rosjan

Ja już pogubiłem się w tych wyliczankach. Jakim kluczem ambasada się kieruje? Kilka postów wcześniej ktoś napisał że ambasada idzie po nr.. Jeśli tak to jak to możliwe że w kwietniu najwyższy nr. był 16xxx, a niższe nr. np. 11xxx nie zostały zaproszone i nic nie wskazuje na to ze będzie zaproszony w maju i czerwcu, a być może i w lipcu. Czy może mi ktoś to wytłumaczyć ?

Napisano
6 minutes ago, Amigo said:

Ja już pogubiłem się w tych wyliczankach. Jakim kluczem ambasada się kieruje? Kilka postów wcześniej ktoś napisał że ambasada idzie po nr.. Jeśli tak to jak to możliwe że w kwietniu najwyższy nr. był 16xxx, a niższe nr. np. 11xxx nie zostały zaproszone i nic nie wskazuje na to ze będzie zaproszony w maju i czerwcu, a być może i w lipcu. Czy może mi ktoś to wytłumaczyć ?

Ostatni post Simona to podsumowuje: https://britsimonsays.com/processing-update-as-of-may-2022/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...