magsasi Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2021 Wystarczył jeden komentarz na fb, by poczuć ten stresik, komentarz pełen pesymizmu, mówiący, że skoro nie przeprocesowali wniosków z dv2021, plus pozwy z poprzednich lat to DV 2022 również będzie w tej samej sytuacji co dv2021. Jakie są wasze zdania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
magsasi Napisano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2021 Kiedy zaproszenia na październik powinny być wysyłane? Kiedy ludzie powinni dostawać maile z instrukcja przesyłania dokumentów?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ala2022 Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2021 16 godzin temu, magsasi napisał: Wystarczył jeden komentarz na fb, by poczuć ten stresik, komentarz pełen pesymizmu, mówiący, że skoro nie przeprocesowali wniosków z dv2021, plus pozwy z poprzednich lat to DV 2022 również będzie w tej samej sytuacji co dv2021. Jakie są wasze zdania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk chyba spotkania zależą od tego, czy ambasada otwarta ? Cytuj
stalindg2 Napisano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2021 19 godzin temu, magsasi napisał: Wystarczył jeden komentarz na fb, by poczuć ten stresik, komentarz pełen pesymizmu, mówiący, że skoro nie przeprocesowali wniosków z dv2021, plus pozwy z poprzednich lat to DV 2022 również będzie w tej samej sytuacji co dv2021. Jakie są wasze zdania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sprawy były procedowane z przerwami przez pandemię oraz różne perypetie prawne. Jeżeli nic się niezmienni, to rozmowy będą odbywać się dalej normalnie, jak od kilku miesięcy ma to miejsce. W tym roku można być nieco spokojniejszym. Cytuj
ziomeks2 Napisano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2021 Cześć, mam jeszcze takie pytanie. Przy podpisywaniu DSa dostałem taki pdf odnośnie Selective Service (mam poniżej 26 lat). Co powinienem z nim zrobić? Wydrukować i podpisać? Mam go zabrać na rozmowę? Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2021 2 hours ago, ziomeks2 said: Cześć, mam jeszcze takie pytanie. Przy podpisywaniu DSa dostałem taki pdf odnośnie Selective Service (mam poniżej 26 lat). Co powinienem z nim zrobić? Wydrukować i podpisać? Mam go zabrać na rozmowę? Cytuj
Xarthisius Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2021 Ponizsze dotyczy wszystkich z DV22: 4 1 Cytuj
katarzyna_gawor Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) @Xarthisius pisaliśmy o szczepieniach na Covid w wątku wcześniej, bardzo szybko poszło z tym... https://www.natlawreview.com/article/covid-19-vaccine-added-to-requirements-green-card-processing-zeffective-oct-1 Teraz pytanie jak to faktycznie w praktyce będzie wyglądało... Dzięki za nowy wątek! Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez katarzyna_gawor błąd Cytuj
ewsco Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 cześć, kiedy płaci się za wizę DV 260, u mnie po złożeniu aplikacji wyświetla się N/A? Cytuj
magsasi Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 cześć, kiedy płaci się za wizę DV 260, u mnie po złożeniu aplikacji wyświetla się N/A?Jak już dostaniesz zaproszenie na rozmowę to w konsulacie opłacasz przed samą rozmową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi