ewsco Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 bardzo dziękuję, chciałam jeszcze zap0ytać czy po wysłaniu aplikacji dv 260 długo czeka się na mail z KCC? Cytuj
ewsco Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 Godzinę temu, magsasi napisał: Jak już dostaniesz zaproszenie na rozmowę to w konsulacie opłacasz przed samą rozmową Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk bardzo dziękuję Cytuj
magsasi Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 bardzo dziękuję, chciałam jeszcze zap0ytać czy po wysłaniu aplikacji dv 260 długo czeka się na mail z KCC?To zależy jaki case number maszWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ewsco Napisano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2021 26 minut temu, magsasi napisał: To zależy jaki case number masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 00013*** Cytuj
magsasi Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2021 00013***To obstawiam, że koło marca może się odezwa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
illusion Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 Cześć, Czy w paczce dokumentów do KCC wysyła się tylko skan paszportu czy musi być to kopia paszportu poświadczona notarialnie? Czy zaświadczenie o niekaralności ma mieć nazwę 2022EU0012345_Jan_Kowalski_Police_Certificate.pdf czy 2022EU0012345_Jan_Kowalski_Non_Criminal_Certificate.pdf ?? Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2021 1 hour ago, illusion said: Cześć, Czy w paczce dokumentów do KCC wysyła się tylko skan paszportu czy musi być to kopia paszportu poświadczona notarialnie? Czy zaświadczenie o niekaralności ma mieć nazwę 2022EU0012345_Jan_Kowalski_Police_Certificate.pdf czy 2022EU0012345_Jan_Kowalski_Non_Criminal_Certificate.pdf ?? Skan. Police Certificate. Szczegoly: 1 Cytuj
magsasi Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 Skan. Police Certificate. Szczegoly: Xarthisius, jak zwykle niezawodny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
magsasi Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 Skan. Police Certificate. Szczegoly: „All documents not in English, or in the official language of the country in which the application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate. „Ja już się gubię! Ostatnio czytałam, że nie tłumaczymy tych dokumentów, które wysyłamy do KCC… jak jest w końcu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Jacek87 Napisano 7 Września 2021 Zgłoś Napisano 7 Września 2021 Godzinę temu, magsasi napisał: „All documents not in English, or in the official language of the country in which the application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate. „ Ja już się gubię! Ostatnio czytałam, że nie tłumaczymy tych dokumentów, które wysyłamy do KCC… jak jest w końcu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Musisz mieć tłumaczenie tych dokumentów, których nie masz w języku angielskim LUB w języku kraju z którego starasz się o wizę, czyli dla osoby z Polski po polsku. Czyli dla jasności: jeśli masz dokumenty po polsku i procedujesz w Polsce, to nie musisz mieć tłumaczeń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi