mola Napisano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2021 47 minut temu, andyopole napisał: Kreatywnosc - level expert! A w nowe drzwi wystarczy wbic mocny gwozdz. Czekaj aż skończę tegoroczne korki! Tak, tak nowy gwóźdź... W starych drzwiach był. Co prawda nie gwóźdź, ale heavy duty wkręt, ale jednak. Mam jeszcze taki nakładany hak na drzwi, ale szkoda nowych uszczelek. W ogóle na froncie domu mamy ścianę z cegieł. Cegły oczywiście raczej tylko do dekoracji, niż pełnią jakąś rolę strukturalną. Ale poprzedni właściciele się nie certolili, parę solidnych gwoździ w te cegły wbite jest. Co do domku z sąsiedztwa: too much...
andyopole Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2021 6 minut temu, mola napisał: Mam jeszcze taki nakładany hak na drzwi, ale szkoda nowych uszczelek. Na wszystko jest sposob. Haczyk przyklejany na dwustronna tasme klejaca 3M. Po sezonie bozonarodzeniowym mozna powiesic kolejne tematyczne dekoracje a ostatecznie odkleic i zmyc resztki kleju czyms tam, np Hexanem.
ilon Napisano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2021 Kurcze nie mam zdjecia z prezentami, bede musiala zrobic i tu wrzucic!
mola Napisano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Forum mnie zmotywowało, wzięłam i skończyłam korki 2021.
Xarthisius Napisano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Ja chcialem tylko, w zdjeciu powyzej, zwrocic uwage na profesjonalny woodworking, ktory w pelni I bez zadnych watpliwosci uzasadnia tegoroczny zakup miter saw oraz paru innych dupereli... ;-)
andyopole Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2021 Profesjonalna produkcja trocin zawsze bedzie miala moje poparcie. Tez lubie posmiecic.
maverick96 Napisano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2021 Już zamieściłem w innym temacie, ale powtórzę moje dzieło.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 Konkurs, delikatnie mówiąc, nie cieszył się zbyt wielkim zainteresowaniem. Ponieważ jednak zamieszczone zdjęcia zostały ocenione przyznaniem przez forumowiczów ocenami pod każdym postem nie można pominąć milczeniem zamieszczonych głosów. Ponieważ zgłoszeń do konkursu nie było zbyt dużo, jako samozwańczy organizator konkursu pozwalam sobie ogłosić zwycięzcę powyższego. A Winner is: @mola!!! Ponieważ @Admin nie był łaskaw zabrać głosu postanowiłem subiektywnie przyznać skromną nagrodę zwycięzcy, którego (którą) poproszę o przesłanie adresy by PM. Gratulacje!
mola Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 10 minut temu, andyopole napisał: A Winner is: @mola!!! Ponieważ @Admin nie był łaskaw zabrać głosu postanowiłem subiektywnie przyznać skromną nagrodę zwycięzcy, którego (którą) poproszę o przesłanie adresy by PM. Gratulacje! Yay!!! już spieszę pisać adresy.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 9 minut temu, mola napisał: Yay!!! już spieszę pisać adresy. Nie ukrywam że ścierpła mi skóra na widok wyrazu "adresy" w liczbie mnogiej. ... edit: proszę pamiętać o niezaprzeczalnym wkładzie pracy w misterną "dżewianną" konstrukcję.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.