Artrim91 Napisano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2022 18 minut temu, andyopole napisał: Po co wymieniales? Gdybys pokazal funty cashem albo na koncie to tez by wystarczylo. Oj to było już dawno temu kiedy wymieniałem , po prostu trzymałem w walucie jako źródło inwestycyjne . Ale to nic będę musiał na funty wymienić i wpłacić do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artrim91 Napisano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Wiza otrzymana 3 pytania zadane tylko Imię nazwisko i data urodzenia Kiedy skończyłem szkole Gdzie pracuje i ile w uk mieszkam Wiza otrzymana 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka1234 Napisano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Czy jest jakiś termin do kiedy w danym miesiącu wychodzi najbliższy biuletyn? Czy może być tak, że grudniowy będzie dopiero w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 15 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 40 minutes ago, Frytka1234 said: Czy jest jakiś termin do kiedy w danym miesiącu wychodzi najbliższy biuletyn? Czy może być tak, że grudniowy będzie dopiero w grudniu? Nie ma scislego deadline'u, w sensie ze jak nie wyjdzie do XXX to znaczy, ze kogos powiesili. W teorii: do 15tego kazdego miesiaca (czyli do dzis), ale zdazaly sie mocne odstepstwa od tej reguly w obie strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 EU 15,000 na styczeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz8822 Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 12 hours ago, Xarthisius said: EU 15,000 na styczeń. Całkiem wysoko. Dla porównania DV2022 w styczniu było 10,000, w lutym 13,000 a w marcu 13,500 a tutaj w DV2023 już jest 15,000 na styczeń. Miejmy nadzieję, że zwiastuje to wyższe numery w tym roku. Napawa mnie to optymizmem z moim prawie 27k. Oby nie było potem rozczarowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luken Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 15 godzin temu, Xarthisius napisał: EU 15,000 na styczeń. 1. czyli teoretycznie jakoś w grudniu powinni wysłać mail z zaproszeniem na rozmowę? mamy 14XXX 2. już można działać z umawianiem się na badania czy dopiero po mailu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 7 hours ago, Luken said: 1. czyli teoretycznie jakoś w grudniu powinni wysłać mail z zaproszeniem na rozmowę? mamy 14XXX 2. już można działać z umawianiem się na badania czy dopiero po mailu? Zaproszenia na styczen powinni wyslac jeszcze przed koncem listopada. Poczekalbym na zaproszenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka1234 Napisano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Cześć, numer 66xx zaproszenie na rozmowę na 5.01.2023. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo12 Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Cześć, mam problem ze zgłoszeniem odbioru paszportu. Rozmowa już umówiona. Po zalogowaniu na stronie ustraveldocs i próbie uzupełnienia profilu pokazuje informacje, ze dane są już powiązane z kontem w bazie danych i pokazuje tan sam email. Nie mam nigdzie możliwości wydrukowania potwierdzeń ani nie widzę żadnych zaplanowanych spotkań. Miał ktoś taki problem wcześniej? Dodam, że wcześniej przy wizie B1/B2 na tej stronie wszystko załatwiała za nas kancelaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi