ArmGroup Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Tak jak obecałem, dziele się informacją Numer 2023EU000018XX, DS-260 wysłane 12 Lipca, zaproszenie na rozmowę do Warszawy mam na 29-go marca. Pozdrawiam grupowiczów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattyC Napisano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Chiałem zapytać o opłaty. Jedyne opłaty jakie wnoszę przed spotkanie to za badania lekarskie? Za spotkanie w ambasadzie itp płacę na miejscu czy musze jeszcze za coś zapłacić wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 28 minutes ago, MattyC said: Chiałem zapytać o opłaty. Jedyne opłaty jakie wnoszę przed spotkanie to za badania lekarskie? Za spotkanie w ambasadzie itp płacę na miejscu czy musze jeszcze za coś zapłacić wcześniej? Na miejscu w ambasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmGroup Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2023 Witam, mam takie pytanie, czy oprócz badań lekarskich jest coś co trzeba spełnić, załatwić przed interview w Warszawie, o czym jeszcze trzeba pamietać? i jakie są teraz te opłaty? czy coś się zmieniło? czy opłaty w złotówkach czy w usd? Proszę o odpowiedz. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 11 godzin temu, ArmGroup napisał: Witam, mam takie pytanie, czy oprócz badań lekarskich jest coś co trzeba spełnić, załatwić przed interview w Warszawie, o czym jeszcze trzeba pamietać? i jakie są teraz te opłaty? czy coś się zmieniło? czy opłaty w złotówkach czy w usd? Proszę o odpowiedz. Dziękuję. a placisz w usd, ktore kup sobie w kantorze wczesniej. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez danielwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 8 hours ago, danielwro said: a placisz w usd, ktore kup sobie w kantorze wczesniej. Tak gwoli scislosci: zlotowkami tez mozna, tylko sie slabo oplaca [1]. Kurs wymiany jest tajny w sensie link nie dziala. Polecalbym przygotowac sie w tej kolejnosci: Gotowka USD Gotowka PLN Karty (czasem terminal Pani w kasie nie dziala i cytujac klasyka: "Nie mamy Panskiego plaszcza i co nam Pan zrobi?" [1] https://pl.usembassy.gov/pl/visas-pl/oplaty/ Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Tak gwoli scislosci: zlotowkami tez mozna, tylko sie slabo oplaca [1]. Kurs wymiany jest tajny w sensie link nie dziala. za moich czasow ... o ile dobrze pamietam, to przy kursie cos ponizej 4,50 - oni wołali chyba okrągłe 5,00. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez danielwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattyC Napisano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Hej! Ja juz po interview. Wszystko poszło sprawnie i w miłej atmosferze. Ale jedna uwaga dla wszystkich którzy dopiero beda szli na swoje spotkanie. NIE BIERZCIE ZE SOBA PLECAKOW. Ochrona kazala mi sie pozbyc plecaka w momencie gdy była moja kolej do wejscia. Zostawiłem go na ulicy ale po wyjściu juz go tam nie bylo. Ogólnie z torebkami wpuszczają. Teraz chciałem jeszcze zapytać czy jest gdzieś możliwość sprawdzenia gdzie teraz znajduje sie moj paszport? Albo kiedy zostanie wysłany. Wybrałem opcje z wysyłką do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 EU 30,000 na kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henelowa Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Hej, mam numer EU poniżej 25 000 dostałam dziś takiego dziwnego maila, jednak po zalogowaniu się przenosi mnie bezpośrednio do mojego confirmation letter z informacją o wylosowaniu w loterii. Czy ktoś miał podobną sytuację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi