MiL999 Napisano 30 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2022 Leciałem niedawno Lotem, w check-inie mignąłem tylko telefonem pani przed oczami zaświadczeniem z mObywatela że mam szczepienie i tyle. Nawet się dokładnie nikt nie przyjrzał. Równie dobrze można pokazać legitymację stowarzyszenia hodowcy królików. Ale może akurat tej pani się nie chciało. Cytuj
margherita_s Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 4 hours ago, Suweren said: Od 11 maja USA znioszą obowiązek szczepień dla turystów Nie jest to w żaden sposób potwierdzone. Cytuj
andyopole Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 55 minut temu, Suweren napisał: na Internetach już o tym piszą W Twoich wypowiedziach widac wyrazne podniecenie. Zniosa to zniosa. Pofolguj, nadcisnienie moze okazac sie szkodliwe. .... 2 Cytuj
mcpear Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 Wczoraj DHS ogłosił https://www.dhs.gov/news/2023/05/01/dhs-statement-lifting-title-19-requirements?fbclid=IwAR23HTZCemybY1nnVBWrVqxOPAcY_pwqpjVFk74clSh8UwmgokdPFNdQku0 1 Cytuj
andyopole Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 Od trzynastego ruszy inwazja antyszczepionkowcow. Znam kilku co już pompują rowery. Cytuj
Martt Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 A ja nie chcąc zwlekać z planowaniem wakacji kupiłam już bilety na Sycylię Ale mam nadzieję że jeszcze w tym roku mi się uda! Cytuj
maverick96 Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 7 hours ago, andyopole said: Od trzynastego ruszy inwazja antyszczepionkowcow. Znam kilku co już pompują rowery. Niekoniecznie. w Europie jest kupa miejsc do zwiedzenia wiec po co pchac sie za ocean. Cytuj
ilon Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 11 hours ago, mcpear said: Wczoraj DHS ogłosił https://www.dhs.gov/news/2023/05/01/dhs-statement-lifting-title-19-requirements?fbclid=IwAR23HTZCemybY1nnVBWrVqxOPAcY_pwqpjVFk74clSh8UwmgokdPFNdQku0 Ooo, po ostatnich newsach from CDC z tamtego tygodnia o tym co to znaczy 'fully vaccinated' i kto moze przylatywac do US raczej watpilam ze zniosa ten wymog, wiec super wiadomosc Cytuj
andyopole Napisano 3 Maja 2023 Zgłoś Napisano 3 Maja 2023 5 godzin temu, maverick96 napisał: Niekoniecznie. w Europie jest kupa miejsc do zwiedzenia wiec po co pchac sie za ocean. No a jakos ten narod durny pcha sie do tego kraju jak do jakiejs hameryki. ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi