kubakj Napisano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2007 kubakj mozesz mi podac te backdoor? A masz juz jakis ostatni nr raportu z EX/TU/EQ ?? Bo jak nie masz zadnego raportu, to najpierw trzeba wygenerowac sobie raport, nawet za darmo z annualcreditreport.com
tomekolodziej Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie rozumiem o co chodzi z nr raportu. Teraz jak probuje sprawdzic moj kredyt to podaja mi ze w danym roku sprawdzalem juz za darmo kredyt i musze placic za sprawdzenie. Moj kredyt sprawdzal gosciu od pozyczek na dom ale to bylo platne a sam sprawdzalem moze w czerwcu tamtego roku
kubakj Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie rozumiem o co chodzi z nr raportu.Teraz jak probuje sprawdzic moj kredyt to podaja mi ze w danym roku sprawdzalem juz za darmo kredyt i musze placic za sprawdzenie. Moj kredyt sprawdzal gosciu od pozyczek na dom ale to bylo platne a sam sprawdzalem moze w czerwcu tamtego roku No to do czerwca 2007r nie mozesz wygenerowac darmowego raportu! Chyba, ze zaplacisz lub zlozyc podanie o jakis kredyt i go nie dostaniesz. Nr raportu, to nr wewnetrzy twoj w kazdym z biur informacji kredytowej. Na kazdym raporcie jest nr danego raportu. Jest on potrzebny. Poszukaj na starym raporcie.
floorek Napisano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2007 Przeczekalem 3 miesiace i dostalem platynke z bank of america. Dali mi na start 500 dolarow. Jakie macie propozycje wydania pierwszych pieniedzy z kredytu? Myslalem zeby kupic sobie nowego laptopa, ale on kosztuje okolo $900. Co robic w takiej sytuacji? Moj pomysl - zebrac wszystkie pytania z odpowiedziami stad i dac je do FAQ albo po prostu wydac ksiazke
kubakj Napisano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2007 Przeczekalem 3 miesiace i dostalem platynke z bank of america. Dali mi na start 500 dolarow. Jakie macie propozycje wydania pierwszych pieniedzy z kredytu? Myslalem zeby kupic sobie nowego laptopa, ale on kosztuje okolo $900. Co robic w takiej sytuacji?Moj pomysl - zebrac wszystkie pytania z odpowiedziami stad i dac je do FAQ albo po prostu wydac ksiazke Poczekaj miesiac, idz do CompUSA czy BestBuy i tam na miejscu zaaplikuj o karte sklepowa (ją łatwo dostac) i moze dadza Ci maly limit do $500 i wtedy przy pomocy 2 kart kupic sobie jakies cacko.
mos Napisano 2 Maja 2007 Zgłoś Napisano 2 Maja 2007 Wiesz może dlaczego na raporcie pytań (hard inquiries) znajdują się też takie, o które się nie prosiłem? Np. bank, w którym mam auto loan 2 miesiące temu sprawdzał sobie mój raport nie wiadomo po co)... Przecież jeżeli nie proszę o to, powinno być to soft inquiry (tak mi się wydaje).. co myślisz o stronie prbc.com. Czy jest jakiś sens się w to bawić?
kubakj Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 Wiesz może dlaczego na raporcie pytań (hard inquiries) znajdują się też takie, o które się nie prosiłem? Np. bank, w którym mam auto loan 2 miesiące temu sprawdzał sobie mój raport nie wiadomo po co)... Przecież jeżeli nie proszę o to, powinno być to soft inquiry (tak mi się wydaje)..co myślisz o stronie prbc.com. Czy jest jakiś sens się w to bawić? Maja zgode, wiec oficjalnie moga to zrobic nawet jako hard. Zloz do nich dispute o te zapytanie, moze zdejma go z raportu. PRBC - to nie buduje historii kredytowej, to jest taka sciema.
kubakj Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 Ok, dzien dobroci Dla wszystkich za darmo z TransUnion: - rok nielimitowanego sprawdzania aktualnych raportow kredytowych (co 24h,1s mozna wygenerowac nowy sobie) - roczny monitoring twojego raportu, wiec jak cos bedzie nie tak, to odrazu powiadomionym sie bedzie. - roczne ubezpieczenie do kwoty 25 tys $ od kradziezy tozsamosci. adres www: www.TrueCredit.com/code kod: CNAA DHSC WHXB YWDB jak ktos ma juz konto w TransUnion lub TrueCredit, bo kiedys raport generowal, to trzeba sie przez te konto zalogowac. Nie trzeba podawac nr karty kredytowej. Dostep odrazu. Oferta ograniczona, wiec predko prosze sie zapisywac Jest tez darmowy score od TransUnion i wiele wiece
Covadonga Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 Ok, dzien dobroci Dla wszystkich za darmo z TransUnion: - rok nielimitowanego sprawdzania aktualnych raportow kredytowych (co 24h,1s mozna wygenerowac nowy sobie) - roczny monitoring twojego raportu, wiec jak cos bedzie nie tak, to odrazu powiadomionym sie bedzie. - roczne ubezpieczenie do kwoty 25 tys $ od kradziezy tozsamosci. adres www: www.TrueCredit.com/code kod: CNAA DHSC WHXB YWDB jak ktos ma juz konto w TransUnion lub TrueCredit, bo kiedys raport generowal, to trzeba sie przez te konto zalogowac. Nie trzeba podawac nr karty kredytowej. Dostep odrazu. Oferta ograniczona, wiec predko prosze sie zapisywac Jest tez darmowy score od TransUnion i wiele wiece Dzieki ogromne! Wlasnie skorzystalem;-) Pozdrawiam!
KW Napisano 3 Maja 2007 Zgłoś Napisano 3 Maja 2007 Ok, dzien dobroci Dla wszystkich za darmo z TransUnion: - rok nielimitowanego sprawdzania aktualnych raportow kredytowych (co 24h,1s mozna wygenerowac nowy sobie) - roczny monitoring twojego raportu, wiec jak cos bedzie nie tak, to odrazu powiadomionym sie bedzie. - roczne ubezpieczenie do kwoty 25 tys $ od kradziezy tozsamosci. kubakj A to jest rok nielimitowany czy "30 days free trial"? Bo czytajac service agreement mozna sie pogubic? A roznica jest istotna. Krysia :?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.