Piotr Witkowski Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 A byl ktos w tym roku u konsula, kto jest na 5 roku studiów? Jakie papiery sa wymagane? (w biurze mi powiedzieli ze tylko legitymacja i indeks ze soba).Mam obrone po powrocie tylko ze dziekanat jeszcze nie wydal mi papierow, a spotkanie mam juz we wtorek 8.05.07 wiec sie troche martwie. Pozdrawiam
ju_ulka Napisano 1 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 W zeszlym roku bylo spoko z wiza a w tym roku jakos tak dziwnie... W zeszlym roku z YTP nie dostalo wizy 0,1% A w tym roku juz 25 osob odwalili :/ A osobiscie znam 10 Sam lecie 2 raz i sie troche boje... a jaki byl powod w przypadku osob ktore znasz :?: jesli mozna wiedziec oczywiscie. ________________ 2 maj ---> California 8)
Bartek996 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Po rozmowie z konsulem wszystko niby było ok... a tutaj zwrot paszportu i takie pismo: http://img67.imageshack.us/img67/1884/odmo...mowawizyck2.jpg Wize mieli w Warszawie... Przepraszam za jakosc zdjec ale zrobiono szybko telefonem komorkowym... Dokladnego powodu Konsul nie podaje...
t0d Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Po rozmowie z konsulem wszystko niby było ok... a tutaj zwrot paszportu i takie pismo:http://tiny.pl/djlt Wize mieli w Warszawie... Przepraszam za jakosc zdjec ale zrobiono szybko telefonem komorkowym... Dokladnego powodu Konsul nie podaje... wrzuć na imageshack.us albo fotosik.pl bo mi pokazuje 500 interna_server_error czy możesz też napisać który rok studiów? czy jechali pierwszy raz? czy byli karani? czy znali język? ...
Bartek996 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Z tych co znam to 7 osob pierwszy raz 3 drugi raz... Nie karani... Brak rodziny w USA (przynajmniej tak twierdza) 2,3,4 rok studiow... PS. Link juz poprawilem
kasia11 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 Witam Troszke sie zmartwiłam tym co tu piszecie. Ja mam nadzieje pojechac 3 ostatni raz do USA. Mam nadzieje ze wszystko sie uda swoją drogą dzwine ze w tym roku sa jakies problemy w zeszlych latach bylo raczej ok.
t0d Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 no to fajnie - ale trudno : jak nie do us and a - to zawsze pozostaje irlandia, wielka brytania, hiszpania, portugalia, włochy, holandia, szwecja, cypr, malta albo do reichu... skoro osoby na stuadiach nie wykazały związków z ojczyzną..
vegetable1 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 no to fajnie - ale trudno : jak nie do us and a - to zawsze pozostaje irlandia, wielka brytania, hiszpania, portugalia, włochy, holandia, szwecja, cypr, malta albo do reichu... skoro osoby na stuadiach nie wykazały związków z ojczyzną.. ja miałam wizyte 20 kwietnia . jade ze studentpointa (polecam to biuro) było około 20 osób. wszyscy dostali wize. nawet ja. choc słabo znam angielski, koncze studia. nie przełozyłam obrony i mam brata w usa.
vegetable1 Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 no to fajnie - ale trudno : jak nie do us and a - to zawsze pozostaje irlandia, wielka brytania, hiszpania, portugalia, włochy, holandia, szwecja, cypr, malta albo do reichu... skoro osoby na stuadiach nie wykazały związków z ojczyzną.. ja miałam wizyte 20 kwietnia . jade ze studentpointa (polecam to biuro) było około 20 osób. wszyscy dostali wize. nawet ja. choc słabo znam angielski, koncze studia. nie przełozyłam obrony i mam brata w usa. chciałam napisać ze było około 200 osób !! a nie 20 tu
ostryus Napisano 1 Maja 2007 Zgłoś Napisano 1 Maja 2007 dokładnie z BTC z tego co wiem tez wszyscy do tej pory dostali (kilkaset osob), mam nadzieje ze to niejest jakas prowokacja.... trzymam kciuki za wszystkich ,ktorzy wizy jeszcze niedostali !!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.