sly6 Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 Melasia podobno cos tam maja zalatwic z tym pobytem ,niech ribes napisze jak to jest teraz z tym bo jesli dziecko jest nielegalnie to faktycznie nie wroci do USA.
melasia Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 I o to chodzi, kazdy sie cieszy i gratuluje a to moze matka zaciera rece i sie cieszy....oby nie bo to byla by lekka tragedia kurde. Wrocic nie wroci ale mi sie wydaje ze ona go predzej nie wypusci:/
prolo Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 facet sie rozpisal i nic nie wskoral , sponsorowanie potrwa kilka lat a za ten czas dzieciak pewnie juz od ojca sie odzwyczai , widzieliscie z jakim nastawieniem jechal do usa chcial syna w polsce , a tu wymiekl i sprawa jak byla tak jest , a matka sie cieszy bo wie ze syn i tak nie bedzie chcial jezdzic na zadne wakacje sam
Jackie Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 Matka podpisała papier w którym zobowiązuje się do wysyłania dziecka do ojca. Jak złamie umowę to czekają ją niemiłe konsekwencje. Nic nie wiesz o tym co dziecko czuje do ojca i jak wyglądało ich spotkanie. Psycholog się znalazł...
Joanna30 Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 Chciał syna w Polsce, ale nie za wszelką cenę. Udało mu się wywalczyć kontakt z synem, którego był od bardzo dawna pozbawiony. Trzymam kciuki, żeby wszystko układało się dobrze
kubakj Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 Mam mieszane uczucia o tej sprawie. Facet dales tak latwo sie, eh. 2 dni spedziles z synem i pryskasz do Polski ?? Nie masz jaj ???
Joanna30 Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 A co ma zrobić? Zostać nielegalnie? Porwać dziecko? Co to wg Ciebie znaczy, że nie ma jaj?
sly6 Napisano 3 Maja 2009 Zgłoś Napisano 3 Maja 2009 a ja uwazam ze ribes i tak sie zachowal jak nalezy w tej sytuacji i ma racje ze spokuj syna jest tutaj najwazniejszy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.