Jackie Napisano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2009 Słuchajcie, muszę się pochwalić Oceny na midterm własnie wpłynęły - mam średnią 98.6% z anatomii Kto nie brał anatomii a chce się powymądrzać niech lepiej się nie wymądrza Jeszcze nigdy nie musiałam tyle zakuwać...
Jim Beam Napisano 25 Października 2009 Zgłoś Napisano 25 Października 2009 Słuchajcie, muszę się pochwalić Oceny na midterm własnie wpłynęły - mam średnią 98.6% z anatomii Gratulacje.
KB Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Gratulacje! I na pewno nie bede sie wymadrzac
nocturne1973 Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Rowniez gratuluje, ja mam 98.25
Jackie Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2009 Rowniez gratuluje, ja mam 98.25 Nocturne, jesteś już pewnie po egzaminach, jak poszło? Ja niestety dałam ciała i jeden test zawaliłam, skończyłam jednak szczęśliwie ze średnią 94 Teraz marzę o drugiej części (fizjologia), nie mogę się doczekać nowych sekcji zwłok... wiem, rąbnięta jestem ale nic nie poradzę że miałam taką frajdę podczas zajęć.
Jackie Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2009 Słyszałyście że mają zaostrzyć NCLEX?
KB Napisano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2009 Masz na mysli zaostrzenie czy zmiane procentow pytan z poszczegonych dzialow? Zaostrzyli jakies 4 lata temu, niedlugo po tym, jak zaczelam studia. Zmieniaja procenty co 2 lata, uaktualniaja wedlug zmieniajacych sie potrzeb. Np ostatnia zmiana dotyczyla zwiekszenia ilosci pytan z psychiatrii. Poza tym jak leci? U mnie wszystko dobrze, choc duzo pracuje. Wesolych Swiat
Agula Napisano 22 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Oj dawno nie pisalam Skonczylam wszystkie prerequisites z srednia 3.91... Ach te nieszczesne dwie A- !!!! MOge aplikowac do szkol ale postanowilam, ze pojde dopiero w przyszlym roku. Musze mezowi troche dac dychnac. Biedny musial troche wiecej pracowac bo do szkoly chodzilam na "caly etat" i na prace nie mialam sily. Zapewne wysle dokumenty na jesien tylko po to zeby zobaczyc czy sie dostane z swoja srednia Od poczatku lutego pracuje w szpitalu na oddziale pooperacyjnym jako NAC/ Unit Coordinator. Pracuje z wspanialymi pielegniarkami a manager jest pierwsza klasa! Dam Wam znac czy mnie przyjelido szkoly czy nie
Jackie Napisano 22 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 22 Lutego 2010 Agula, ŻYJESZ, super! Jak znajdziesz czas to skrobnij tu co nieco. Ja obecnie przerabiam fizjologię i w zasadzie nie muszę wcale tyle się uczyć. Po pierwsze, profesor jest o wiele mniej wymagający niż profesor który prowadził anatomię (nie mieliśmy np. w ogóle testów typu multiple choice, a jedynie mini eseje bez możliwości zaglądania w jakiekolwiek materiały i bez banku terminów). Po drugie, jest o wiele mniej do zapamiętania, a więcej logiki, co lubię W lecie zaliczam mikrobiologię i psychologię dojrzewania. Jestem aktualnie na etapie kończenia ewaluacji dyplomu z Polski, mam nadzieje że zaliczą mi socjologię. A tak w ogóle to coraz bardziej podoba mi się pomysł pracowania w psychiatryku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.