pinang Napisano 5 Maja 2013 Zgłoś Napisano 5 Maja 2013 Ja polecam dwa seriale, które myślę, że powinny ze względu na tematykę zainteresować użytkowników tego forum. Seriale można powiedzieć o podążaniu za swoim american dream "how to make it in america" i "la complex"
Jackie Napisano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Ja z kolei polecam kolejny brytyjski serial: Sherlock. Jest na Netflixie.
przemekkopaczek Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Ja właśnie kończę pierwszy sezor arrow dla miłośników komiksów Marvela pozycja obowiązkowa. Polecam również Alkatras naprawdę wciągający film i ciekawe historie niektórych więźniów.
jkb Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Ja właśnie kończę pierwszy sezor arrow dla miłośników komiksów Marvela pozycja obowiązkowa. Polecam również Alkatras naprawdę wciągający film i ciekawe historie niektórych więźniów. Szkoda niestety, że skończyło się na jednym sezonie...
pelasia Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 Szkoda niestety, że skończyło się na jednym sezonie... Przeciez od lipca zaczynaja krecic sezon 2. Tzn drugi sezon arrow a nie alkatras.
jkb Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 Przeciez od lipca zaczynaja krecic sezon 2. Tzn drugi sezon arrow a nie alkatras. To było a propos Alcatraz
pelasia Napisano 27 Maja 2013 Zgłoś Napisano 27 Maja 2013 Nie ogladam wiec nie wiem Arrow od czasu do czasu mi w oko wpadnie I gdzies widzialam jak glowny bohater w wywiadzie wspomnial o drugim sezonie, ktory zaczynaja krecic na poczatku lipca.
jkb Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Graceland zapowiada się całkiem ciekawie. Po dwóch odcinkach jest nawet wciągający
River Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Obenie na tapecie: The killing-lubie bo pokazuje realia bez kolorowania Hannibal
Joanna30 Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Hannibala obejrzałam tylko pierwszy odcinek. I to zupełnie przez przypadek, bo nie sprawdziłam w programie, że wskoczył mi w godzinę Criminal Minds.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.