Grants Napisano 3 Maja 2014 Zgłoś Napisano 3 Maja 2014 jedynym serialem które oglądam jest The Walking Dead.
sly6 Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 The Walking Dead jest na FOX i tvp1 od 13 pazdziernika rusza nowa 5 seria na FOX pare godz po premierze w USA http://www.foxtv.pl/thewalkingdead
jkb Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 Wlasnie konczymy trzeci sezon. Nie powiem, serial wciaga
Gość Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 Hm, jakos nigdy nie dalam rady sie wciagnac w The Walking Dead... A z ulubionych seriali: Supernatural, Arrow, Girl meets world (wiem, ze to bardziej dla mlodszej widowni, ale serial jest uroczy ), Castle, Brooklyn Nine-Nine. Duze nadzieje, ze Flash bedzie dobry Szkoda, ze Dexter i True Blood just sie skonczyly
kzielu Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 A ja ostatnio : House of Cards, Breaking Bad i Blacklist...
Joyanna Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 Ja sie ograniczylam i ogladam tylko "Criminal Minds" "Bones" i "Revenge"
KaeR Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 Hm, jakos nigdy nie dalam rady sie wciagnac w The Walking Dead... Objrzalem pierwszy sezon i po kilku odcinkach drugiego sie zniechecilem. Moze dam im znowu szanse, bo wszyscy sie zachwycaja.
kzielu Napisano 6 Października 2014 Zgłoś Napisano 6 Października 2014 Ja sie ograniczylam i ogladam tylko "Criminal Minds" "Bones" i "Revenge" Criminal Minds mowiac szczerze mnie odrzuca - pokazuja wyjatkowo chorych przestepcow na na koniec malo kiedy do nich strzelaja. Nie podoba mi sie to.
Sara Napisano 9 Października 2014 Zgłoś Napisano 9 Października 2014 TRUE DETECTIVE LEGIT TRUE BLOOD MANHATTAN LOVE STORY FOREVER GREEK
AFCMajkel Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Już dziś dla Amerykanów powraca The Walking Dead !Jutro dostępny na torrentach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.