KaeR Napisano 8 Marca 2015 Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 Orange... Moim zdaniem, jesli każde wiezienie by tak wyglądało to była by to pestka serial ogólnie lubie To jest na podstawie ksiazki, ktora napisal pierwowzor glownej bohaterki. Przypuszczam, ze jest to bardziej prison camp niz normalne wiezienie, ale zgadza sie, ze wyglada to dosc nierealnie.
jkb Napisano 8 Marca 2015 Zgłoś Napisano 8 Marca 2015 House of Cards jest ekstra, a trzeci sezon na razie wymiata (pisze po obejrzeniu siedmiu odcinkow)! The Walking Dead poki co jakos nudnawo po powrocie z przerwy Better Call Saul fajnie sie oglada, no i cieszy serial w obsadzie Breaking Bad Orange is the new black przestalem ogladac gdzies mniej wiecej w polowie pierwszego sezonu - znuzylo mnie The Blacklist rzadzi! Chicago Fire i Chicago PD - ja bardzo lubie, szczegolnie ze czesto filmuja to w plenerze kolo mojego biura (przez co nawet sie kilka razy do pracy spoznilem, ale coz) Gotham - nie ogladam, ale slysze, ze wciagajace i dobrze wykonane Game Of Thrones - czy mamy juz kwiecien? A jezeli nie, to czemu? Orphan Blank - czekam na trzeci sezon, poki co wciagajace Sleepy Hollow - tez przyjemne do ogladania, wlasnie sie skonczyl drugi sezon
medeski Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 jakby ktos przegapił to polecam Shameless ( wersja US)
pelasia Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 jakby ktos przegapił to polecam Shameless ( wersja US) Ta brytyjska mi jakoś nie przypadła do gustu.
medeski Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 Ta brytyjska mi jakoś nie przypadła do gustu. Zwykle jestem za brytyjskimi oryginałami ale tu sie zgodze - wersja US
Dragony Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 a ja się teraz wkręciłam w "The Good Wife" ktoś ogląda ? obejrzałam całość Teraz na tapecie mam: Heart of Dixie Army Wives The walking dead Scandal The 100 i oczywiście Grey's Anatomy i czekam na: Orange is the new black Orphan Black The Strain
Paulina_89 Napisano 9 Marca 2015 Zgłoś Napisano 9 Marca 2015 ja ostatnio Paradise ogladnelam. Co prawda tematyka nie powala, ale lubie patrzec na suknie z 19 wieku House of Cards tluke teraz.
Jackie Napisano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Lipca 2016 Mój mąż ogląda "od zawsze", ja dopiero niedawno dałam się namówić na oglądanie. Bomba, płaczę ze śmiechu : Check It Out! with Dr. Steve Brule
jkb Napisano 24 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2016 Mój mąż ogląda "od zawsze", ja dopiero niedawno dałam się namówić na oglądanie. Bomba, płaczę ze śmiechu : Check It Out! with Dr. Steve Brule Jakos nie moge sie przekonac by goscia obejrzec... widze tylko te jego trailery na AS i wyglada to dosc glupio
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.