olmeca Napisano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 Ostatnio całkiem miło oglądałem Silicon Valley, ale mam wrażenie, że to serial bardziej dla geeków.
ilon Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2019 Cos mi sie tam o uszy obilo, ze nowe odcinki Black Mirror na Netflixie. Ogladal ktos?
jkb Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2019 2 godziny temu, ilon napisał: Cos mi sie tam o uszy obilo, ze nowe odcinki Black Mirror na Netflixie. Ogladal ktos? Dokladnie jeden odcinek - i to interaktywny! Musze obejrzec
ilon Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2019 Teraz, jkb napisał: Dokladnie jeden odcinek - i to interaktywny! Musze obejrzec Interaktywny?
jkb Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2019 9 minut temu, ilon napisał: Interaktywny? Tak jest. Jako widz wybierasz losy bohatera. Za https://www.techradar.com/news/the-black-mirror-movie-bandersnatch-hits-netflix-on-december-28-2018 Cytuj An interactive adventure that puts the viewer in control of key decisions throughout the film, with various routes the film can travel through, Bandersnatch is a natural evolution of Black Mirror's paranoid depictions of technology – as well as Netflix's growing interest in interactive media on its streaming platform.
Jackie Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2019 3 godziny temu, jkb napisał: Dokladnie jeden odcinek - i to interaktywny! Musze obejrzec Jest super! My już przerobiliśmy 2 zakończenia, przed nami jeszcze 3!
jkb Napisano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2019 17 godzin temu, Jackie napisał: Jest super! My już przerobiliśmy 2 zakończenia, przed nami jeszcze 3! Z tego, co sie orientuje, to zakonczen jest wiecej niz 5
Jackie Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2019 4 godziny temu, jkb napisał: Z tego, co sie orientuje, to zakonczen jest wiecej niz 5 O cholera
ilon Napisano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 Ej kurcze, ja nie widze tego odcinka w ogole na Netflixie. O co chodzi?
Jackie Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2019 Poszukaj "Bandersnatch", z tego co pamiętam to nie jest odcinek nowego sezonu tylko zupełnie osobny film.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.