pelasia Napisano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2012 Preason Break jest super ale jedynie pierwszy sezon, pozniej to juz wymyslaja i jest taki se. Polecam : Arrested Development Son's of Anarchy Archer 10 items or less.. no i oczyiscie Family Guy
majkel93 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 a co sądzicie o serialu - Beverly Hills 90210 ?
majkel93 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2012 racja, stary ale jary mogli by kontynuować sezony
Joyanna Napisano 6 Maja 2012 Zgłoś Napisano 6 Maja 2012 ja ogladam cold case desperate housewives criminal minds cougar town body of proof The secret life of American teeneger make it or break it i chyba powinnam zaprzestac ogladac,bo cos za duzo mi tych seriali wyszlo
TomaszNL Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Ze starszych to napewno wspomniany wyżej Prison Break - sezon 1 i 2. Z obecnych: The Office (US) - pierwsze 5 sezonów. The Big Bang Theory - specyficzny ale wciągający How I met your mother - w stylu "Friends" - lekkostrawny, dość schematyczny Californication - baardzo specyficzny humor Z innej beczki: Lockup - zwłaszcza RAW. Dokument o więzieniach w USA
Paulina_89 Napisano 11 Maja 2012 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Sex and The City, Desperate Housewives (wszystkie moje kumpele to widzialy, wiec nadrabiam zaleglosci ) A z czegoś bardziej poważnego? Kocham Game of Thrones (i ksiazki i serial)
sly6 Napisano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 koniec serialu http://www.tvn.pl/showbiz/koniec-dr-housea,45650,934.html
tomekolodziej Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2012 Juz byl czas skonczyc "House" robil sie slabszy z kazda seria.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.