ona24 Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 szykuje papiery na interview.. i mam pytanie...z ostatnich ilu miesiecy przygotowac wyciagi z konta bankowego ...bo chyba nie od poczatku zalozenia tzn...2008 r... troche tego jest
sly6 Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 to jest podstawa wszedzie ze sie dzwoni i sie pyta jak sie sprawy,jak idzie bo czasami mozna czekac-czekac.. fakt czasami sie pewnych spraw nie przeskoczy ale nalezy sie pytac ..jesli jest taka mozliwosc
pelasia Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 szykuje papiery na interview.. i mam pytanie...z ostatnich ilu miesiecy przygotowac wyciagi z konta bankowego ...bo chyba nie od poczatku zalozenia tzn...2008 r... troche tego jest a po co ci wyciag z konta bankowego? jesli chodzi o potwierdzenie, ze sie ma wspolne konto to moim zdaniem jedno wystarczy.
ona24 Napisano 8 Maja 2011 Zgłoś Napisano 8 Maja 2011 na tej kartce pisze zeby przyniesc bank statments...tylko nie napisali czy 1,2 czy 3
akma Napisano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2011 Jak w tym roku wysylalam dokumenty do zniesienia warunkow (przedluzenie na 10-letnia GC), to wyslalam im po 3 kopie wyciagow z kazdego roku. GC dostalam wlasnie w tym tygodniu, wiec najwyrazniej tyle wyciagow im wystarczylo. Na twoim miejscu w czasie interview zrobilabym sprostowanie w sprawie tej nielegalnej pracy.
karina Napisano 9 Maja 2011 Zgłoś Napisano 9 Maja 2011 Dziekuje sly6.tak sprawdzam non stop i bez zmian :(Initial Review) taki jest status moj.A i jeszcze wlasnie na tej stronie pisza ze podania rozptarzyli do 10 wrzesnia 2010,ja mam z 17 wrzesnia,takze myslisz ze teraz moja kolej? juz sama nie wiem.Dzis sie umowimy na infopass....dziekuje jeszcze raz za Twoje odpowiedzi juz wiemy potencjalna przyczyne dlaczego to tak dlugo trwa.. Zobacze co sie da zrobic w poniedzialek. Jeszcze raz: nie jestes pewny/pewna - daj dokumenty komus kto sie na tym zna a pozniej sam/sama jeszcze raz linijka po linijce sprawdz wszystko. Bedzie dobrze.
Kasiaa Napisano 9 Maja 2011 Zgłoś Napisano 9 Maja 2011 Dziekuje bardzooooo jeszcze raz wszystkim ktorzy na moje pytania odpowiadali.Ciesze sie ze jest to forum,bo na prawde nie jednej osobie Wy pomogliscie...Jednak sa jeszcze na tym swiecie dobrzy ludzie:)pozdrawiam wszystkich
Kasiaa Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 Mam jeszcze jedno pytanie do Was kochani,odnosnie dokumentow wyslanych do USCIS na zielona karte.Okazalo sie ze te dokumenty zle zostaly wypelnione,jest w nich duzo bledow i dlatego to tyle trwa czyli 9 miesiecy od wyslania: i teraz nie wiem co mam dalej robic,czy mam zadzwonic do Uscis?czy mam sie umowic na infopass?sama nie wiem co mam robic zeby to jakos ruszyc:(jezeli moglibyscie mi cos podpowiedziec,jaki krok mam zrobic ,bylabym wdzieczna.
ona24 Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 no i przyszedl wczoraj list Welcome to the United States of America chcialam wszystkim strasznie mocno podziekowac za to forum ,za to ze odpowiadaliscie na moje pytania...WSZYSCY JESTESCIE CUDOWNI!!!! muaaa
pelasia Napisano 16 Maja 2011 Zgłoś Napisano 16 Maja 2011 kasiaa ja jednak bym zadzwonila, nic cie nie kosztuje a pewnie sie czegos dowiesz. mi te telefony pomogly. oczywiscie nie wiem jakie problemy sa w twoim przypadku i jakie bledne informacje wpisane zostaly w dokumenty ale moze powiedza ci przez telefon jakie masz opcje. mi pan z higher level customer service( oczywiscie po wielu telefonach bo na jednym sie nie skonczylo) uratowal tylek i faxowal potrzebne potwierdzenia. no ale w moim przypadku to nie bylo nic trudnego, nie wiem jak u ciebie. oczywiscie jak juz wczesniej wspominalam jest troche siedzenia na telefonie, trzeba przejsc przez basic customer service, gdzie maja podstawowe informacje o tobi ale wlasciwie nie wiedza wiecej niz ty ale jak poprosisz aby cie polaczyli dalej to sie polacza. jak juz wspominalam pewnie bedzie troche siedzenia i wyjasniania. ale jesli nic nie kosztuje to dlaczego nie sprobowac... ona24 gratulacje!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.