andyopole Napisano 27 Lipca Zgłoś Napisano 27 Lipca Godzinę temu, truski27 napisał: a wyczytałam jeszcze że jest po kontroli paszportowej zaraz obowiązkowy punkt weryfikacji a poźniej dodatkowa kontrola bezpieczeństwa racja ? Tak, nie byłem w Polsce 5 lat więc nie wiem jak to wygląda teraz. "Najstraszniejsza" była w Amsterdamie. ;-) Cytuj
truski27 Napisano 27 Lipca Zgłoś Napisano 27 Lipca Godzinę temu, andyopole napisał: Tak, nie byłem w Polsce 5 lat więc nie wiem jak to wygląda teraz. "Najstraszniejsza" była w Amsterdamie. ;-) Cytuj
mcpear Napisano Poniedziałek o 00:51 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 00:51 11 hours ago, truski27 said: a wyczytałam jeszcze że jest po kontroli paszportowej zaraz obowiązkowy punkt weryfikacji a poźniej dodatkowa kontrola bezpieczeństwa racja ? Tak. Co więcej jak będziesz "szczęśliwcem" i na karcie pokładowej ujrzysz magiczne "SSSS" to ta kontrola będzie bardzo dokładna - ale wszystko dla ludzi Cytuj
margherita_s Napisano Wtorek o 09:13 Zgłoś Napisano Wtorek o 09:13 On 7/27/2025 at 9:26 AM, truski27 said: a wyczytałam jeszcze że jest po kontroli paszportowej zaraz obowiązkowy punkt weryfikacji a poźniej dodatkowa kontrola bezpieczeństwa racja ? Leciałam z Warszawy przez Londyn (czyli do strefy non-schengen) w niedzielę, i była tylko jedna kontrola bezpieczeństwa. Po kontroli paszportowej było już wyjście na lotnisko do bramki. Cytuj
andyopole Napisano Wtorek o 15:16 Zgłoś Napisano Wtorek o 15:16 6 godzin temu, margherita_s napisał: Leciałam z Warszawy przez Londyn (czyli do strefy non-schengen) w niedzielę, i była tylko jedna kontrola bezpieczeństwa. Po kontroli paszportowej było już wyjście na lotnisko do bramki. Raz jedyny lecialem z WAWy do LAX ale nie pamietam czy byla jakas kontrola bezpieczenstwa. Cytuj
pelasia Napisano Czwartek o 20:38 Zgłoś Napisano Czwartek o 20:38 On 7/28/2025 at 2:51 AM, mcpear said: Tak. Co więcej jak będziesz "szczęśliwcem" i na karcie pokładowej ujrzysz magiczne "SSSS" to ta kontrola będzie bardzo dokładna - ale wszystko dla ludzi Mi sie trafilo! Co za przyjemnosc Cytuj
truski27 Napisano wczoraj o 11:43 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:43 Ok to zobaczymy jak to będzie w razie czego bede tam pytać gdzie mam iść haha a jak z powrotem jak wysiąde w tej Warszawie to co dalej? odloty krajowe to są chyba na dole co nie? hehe Cytuj
margherita_s Napisano wczoraj o 13:18 Zgłoś Napisano wczoraj o 13:18 1 hour ago, truski27 said: Ok to zobaczymy jak to będzie w razie czego bede tam pytać gdzie mam iść haha a jak z powrotem jak wysiąde w tej Warszawie to co dalej? odloty krajowe to są chyba na dole co nie? hehe Po prostu kieruj się do swojej bramki na odlot. Warszawskie lotnisko jest małe, dasz sobie radę. Cytuj
truski27 Napisano wczoraj o 14:33 Zgłoś Napisano wczoraj o 14:33 Ok mam nadzieję haha dzięki:) troche panikara jestem a to prawda że teraz są problemy z tymi wylotami do Stanów? coś mi kuzynka wspominała.. oby poszło gładko kurde Cytuj
truski27 Napisano wczoraj o 14:39 Zgłoś Napisano wczoraj o 14:39 17 godzin temu, pelasia napisał: Mi sie trafilo! Co za przyjemnosc i jak było? jaki powód mieli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi